Klubmesterskabet 25.08. og 26.08.

Sidst opdateret 28. august 2018

Some description

Vinderne efter weekendens klubmesterskaber

Se flere indtryk fra klubmesterskaberne her

I weekenden blev der hold klubmesterskab hvor 100 forventningsfulde spillere deltog i 9 forskellige rækker. Mange af rækkerne var godt representeret dog manglede der deltagelse i Midage, senior og Super veteran Damer. Dette håber vi på bliver bedre til næste år. Dog var der i år hele 6 spillere i Dame rækken.

Turneringen startede ud lørdag med løbende start på Sletten-Parken. Hele ugen så det ud til at de skulle regne og endda måske tordne på dagen. Forudsigelsen hold heldigvis ikke og der kom kun enkelte dryp i løbet af dagen. Om eftermiddagen blev Damer og Herre sendt ud på anden runde og her blev der ændret en del på stillingen, så spændingen stadig var intakt til de sidste runder søndag.

Efter planen skulle der spilles alle tre sløjfer om søndagen. Dette blev dog lavet om da det blev vurderet at Skoven var ville være for våd at spille. Derfor blev runden lavet om til gunstart på Sletten-Parken.

Der var mange rækker der lå tæt lige til det sidste. I senior Herre skulle de endda ud i omspil 3 gange på Parken 9 for at finde en vinder.

Some description

Omspillet i Senior herrer rækken følges med spænding.

Vi håber fra turneringudvalget og turneringsledelsen at alle havde nogle gode og hyggelige runder og vi ses til klubmesterskabet igen næste år.

Række Klubmester
Damer Anne-Sophie Friis
Herrer Jonas Kølbæk Madsen
Junior Piger Katrine Toftgaard Pedersen
Junior Drenge Johan L. Christensen
Mid-age Herrer Christian Dessau Arp
Senior Herrer Lard Meldgård Hansen
Veteran Damer Eva Panduro
Veteran Herrer Per Møller
Super Veteran Herrer Jørgen Hansen

Du kan se klubmestrene her

Resten af scores kan ses på Golfbox.

Tillykke til alle vinderne.

Jan Groth Clausen
Turneringsleder