1289129012881291
 

Nisseturnering 03.12.

Sidst opdateret 5. december 2017

Søndag den 3. december 2017
Sletten
9 huller

Some description

Bedst udklædte julemand - Jørn Thomsen

(se billeder fra turneringen)

Traditionen tro blev der afholdt Nisseturnering den 1. søndag i december. Blot 1 uge inden turneringsdagen så det skidt ud med tilmeldinger – men så strømmede det ind med tilmeldinger, så vi blev en flok på 32 spillere.

Turneringsledelsen havde i mail opfordret deltagerne til at komme iklædt nissehue og den opfordring var i den grad blevet fulgt. Det lyste op af røde nissehuer og Jørn Thomsen troppede op i fuld nissekostume. Jørn blev vinder af ”bedst udklædte”.

Vejret var dejligt – klart vejr, en del plusgrader og ingen vind, så bedre kunne det ikke være. Og denne sidste søndag inden banen rigges om til vinterbane, kunne vi glæde os over at spille til sommergreens. Det var lidt af en udfordring, dels fordi banen er tung men ikke mindst fordi vi kun måtte have 4 jern/køller med og det er ikke meget til fuld bane længde, og det viste sig også at sætte sit præg på scores.

Pia og Martin diskede op med en dejlig julebuffet og der blev hygget ved de flot julepyntede borde. Marlene, sekretariatet havde indkøbt de fineste præmier i form af nisser, som kan pynte i ethvert hjem op til jul.

Humøret var højt og snakken gik så godt, at vi helt glemte at få taget et vinderfoto – det beklager vi. Håber alle de andre billeder fra dagen kan råde lidt bod på det.

Tak til alle jer der deltog, til lykke til vinderne og tak til restauranten for den dejlige mad.

Rigtig glædelig jul til alle – husk der er ”Gløgg og Æbleskiver” turnering lørdag den 9.12. – se Golfbox

Turneringsledelsen
Finn og Jette

  Damer   
 1  Jette Hindkjær 13
 2  Elle Kallehauge Thomsen 13
 3  Elinor Rud 13

 

  Herrer   
 1  Bent Østergaard 19 
 2  Alexandos Langkilde 19 
 3  Kim Bach 17 
 4  Gert Nielsen 17