1289129012881291
 

Det handler om at deltage ---

Tir 5. september 2017

393 - 5823

I dag tirsdag er der sidste frist for tilmelding til Klubmesterskaberne, der afvikles i den kommende weekend.

Der er plads til 120 deltagere, og i skrivende stund har 102 af klubbens medlemmer meldt sig. For første gang i mange år ser det ud til, at alle 12 rækker – inkl de nye for superveteraner (fra 70 år) – alle bliver afviklet, og da der skal kåres både brutto- og nettovindere (uden og med handicap), vil der blive delt mange pokaler ud på søndag eftermiddag. Men der er stadig plads til flere deltagere, og har du lyst til en dejlig og hyggelig golfweekend i VGC, så meld dig – det handler ikke kun om at vinde, det handler om at deltage!

Restaurant Fællessletgård vil gerne være med til at skabe en dejlig stemning i klubhuset igennem hele mesterskabs-weekenden, hvor der er dækket op til masser af hyggeligt samvær, golfsnak og dejlig mad og drikke i klubhuset.
Lørdag er der tilbud på tre populære retter fra menukortet – Burger med Pommes Frites til 99 kr, Frokostplatte med frikadelle, smørstegt rødspætte og hønsesalat til kr 75,- samt salat med kylling/bacon til 75 kr.
Samtidig har restauranten lagt bestilling af take away på nettet (sandwich etc til at tage med på banen). Ønsker du at benytte dig af denne service, så finder du den på faellessletgaard.dk under punktet take away.

Deltagere, der skal spille to runder lørdag, og som ønsker at spise på fastsat tidspunkt, bedes kontakte restauranten for nærmere aftale.

Søndag går spillerne ud på alle tre sløjfer fra kl 9.00 og efterfølgende bliver der præmieoverrækkelse i klubhuset. Restaurant Fællessletgård laver i den anledning en lækker frokostbuffet til 95 kroner. Bemærk at du om lørdagen vil blive spurgt (via et skema i turneringsskranken) om du ønsker buffet om søndagen.