1289129012881291
 

Effektiv indsats ved Banens Dag

Søn 11. marts 2018

392 - 6221

27 af klubbens medlemmer tog lørdag formiddag imod Baneudvalgets invitation til at yde en indsats for at få udvalgte områder af banen i topform forud for golfsæsonen 2018.
Paul Sørensen bød velkommen og fordelte de fremmødte mellem Sletten 7, hvor hele hegnet langs højre side er blevet beskåret og ryddet op, så man både kan finde og spille bolden. Parken 1 langs venstre side er ryddet fri for generende grene, det samme på Parken 4 i højre side fra søen og langs hegnet 100 meter frem, samt højre side af Parken 7, hvor der er ryddet i skovbunden, hvor der bl.a. er blevet fældet en del træer i vinterens løb.

Some descriptionSome description
Sletten 7 i højre side - før og efter oprydningen!

Klubbens greenkeepere med sammen med chefgreenkeeper Hans Peter ingvorsen til stede og kunne betjene motorsave og maskineri, og arbejdet blev udført med stor effektivitet. Det kolde vejr betød, at det var muligt at køre traktor og ladvogn ind for at fjerne de store bunker af afskårne grene og få ryddet godt op.

”Vi er glade for jeres store indsats. Det er gået over al forventning, og jeg er så glad for det smittende engagement, som I møder frem med”, takkede Paul Sørensen efterfølgende, mens klubben var vært ved en velkommen varm portion suppe i klubhuset.

”Nu er det anden gang, vi holder Banens Dag, og jeg forestiller mig, at vi kommer til at gentage successen flere gange i løbet af sæsonen, fordi det umiddelbart giver store og synlige fordele, både i spilbarhed af banen, og fordi det hjælper greenkeeperne til at kunne vedligeholde de ryddede områder i det daglige”, fortæller Paul Sørensen.

Der blev arbejdet i tre timer, og undervejs var der også tid og plads til at få snakket golf og glæde sig til, at sæsonen snart kan gå i gang igen. Og som vores chefgreenkeeper HP har fået for vane at skrive ”med håb om et par dage med tørvejr!”