1289129012881291
 

Banens Dag før standerhejsning

Man 26. februar 2018

392 - 6184

Golfsæsonen kommer nærmere med raske skridt, og arbejdet på banen intensiveres for at vi skal få en så god banen at starte sæsonen på som muligt. Baneudvalget inviterer alle interesserede til forårsklargøring af udvalgte områder på banen – med fokus på spilbarhed og lettere vedligehold. Det er lørdag den 10. marts i tidsrummet 9.30 – 13.30.

”Vi havde en rigtig effektiv dag i november, hvor opgaven tilsvarende var at hjælpe med at beskære og rydde væk, så greenkeeperne kan få adgang til de områder, vi arbejder i, med deres klippere. Det giver en mere spilbar bane, hvor det også er nemmere og hurtigere at finde bolden”, fortæller Paul Sørensen fra Baneudvalget.

På Banens Dag skal der arbejdes på Parken 1 og 4, Sletten 7 langs højre side, på Korthulsbanen. Hvis der er tid og deltagere nok, oprydning i søen ved Sletten 5 og indsamling af træningsbolde på og omkring Driving Range.

Greenkeeperne er til stede på dagen og vil udføre de opgaver, som kræver maskineri, vores opgave er af manuel karakter - beskæring og oprydning – alt efter fremmøde prioriteres opgaverne og fordeles, så det passer med en effektiv indsat frem til kl 13, hvor restauranten står klar med varm suppe og kolde drikke. Vi mødes ved greenkeepergården.

”Vi håber klubbens medlemmer vil være med til at yde denne lille overskuelige indsats. Tag en ven med, jo flere vi bliver, jo bedre kan vi gøre arbejdet. Jeg kender flere, der vil få vældig stor glæde af at få ryddet banen i områderne uden for fairway! Og så er det også vældigt hyggeligt at møde andre af klubbens medlemmer, og høre dem fortælle om deres oplevelse af Vejles bane”, siger Paul Sørensen.

Tilmelding via golfbox senest torsdag den 8. marts.