1289129012881291
 

Bare det snart var nu!

Ons 7. februar 2018

392 - 6067

Kaj Kohave og Gert Roland holdt i aftes et hyggeligt og godt illustreret foredrag om en golftur til Porto Santo, som de var på i november måned sidste år, og vi tilhørere fik kollektivt den samme fornemmelse af ”bare det snart var nu”, at vi skulle på rejse til sol og golfspil.

21 medlemmer tog i går imod golfklubbens invitation om at komme til fælles aftensmad med efterfølgende inspiration til at rejse med golf.

”Jeg har ikke meget erfaring med golf, og da jeg første gang blev spurgt, om jeg ville med på turen til Porto Santo (sammen med 17 andre) var min spontane reaktion; ”jeg er ikke god nok”, fortæller Kaj Kohave, der begyndte at spille golf for fem år siden.

”Heldigvis lod jeg mig overtale, og jeg har taget Gert Roland, der jo har spillet golf i over tyve år, med i aften til at fortælle om erfaringerne med at rejse med golf”, indledte Kaj Kohave, der er en af udvalgsmedlemmerne i den nye Club 37, der blandt sine målsætninger har at bringe Vejle Golf Clubs medlemmer sammen og øge oplevelsen af fællesskab.

Fællesspisning med inspiration er et nyt initiativ i Vejle Golf Club, men det giver rigtig god mening at fylde nogle af de kolde, mørke aftner i vinterhalvåret med hyggeligt samvær og interessefællesskabet omkring golf.

”Golfbanen på Porto Santo er interessant, fordi den på samme tid er udfordrende og overkommelig. Dermed bliver den spændende at spille både for erfarne og nye golfspillere”, fortæller Gert Roland.
”Man har mulighed for at køre i buggies, som vi gjorde, eller leje trolleys, både med og uden el. De skal dog reserveres i forvejen”, fortæller Gert Roland.

Guiderne reserverer starttider, men alle er meget imødekommende, og vi fik flyttet nogle tider, så det passede med at vores rejseselskab.

Porto Santo er en lille ø på 11 x 4 km, og på golfbanens højeste punkter kan man se fra kyst til kyst, hvilket er betagende smukt”, fortæller Kaj Kohave og tilføjer, at det fortælles, at der ligger millioner af golfbolde i havet!

”En sjov krølle på historien er, at vi mødte et par af mine bekendte, der blev frigivet via TryOut i 2017, de havde en lige så god oplevelse som os, men indrettede sig med at spille 9 huller på den store bane (bag 9), efterfulgt af spil på den fine par 3 bane”, fortæller Kaj Kohave.

Der er blot én 18 hullers bane på Porto Santo, som så til gengæld er designet af den spanske golflegende Seve Ballesteros. Priserne på en all inklusive golfrejse er særdeles rimelige.

Derfor er Porto Santo i løbet af meget kort tid blevet en foretrukket destination for skandinaviske golfspillere, og har man lyst til adspredelse fra golf, så er der dagligt guidede ture, også til naboøen Madeira.

Vejle Golf Clubs Senior Section besøgte første gang Porto Santo i marts 2017, og det var mange af billederne fra den tur, som vi i aftes nød godt af under foredraget. Senior Section drager afsted igen den 16. marts til endnu en oplevelsesmættet tur i godt selskab. Bare det altså snart var nu!

Den næste gang vi arrangerer fællesspisning med inspiration er onsdag den 14. marts. Her er emnet den mentale tilgang til golf. VGCs Marianne Linde er uddannet mentaltræner og coach, hun er selv en fortræffelig golfspiller, flere gange klubmester og fast på damernes hold i 3. division. I 2018 også mental træner for en række af VGCs dygtigste juniorspillere.