1289129012881291
 

Næste gang skal vi skiftes!

Tir 9. januar 2018

395 - 6013

Club 37 inviterer alle klubbens medlemmer til en makkerturnering på Korthulsbanen lørdag den 20. januar kl 12.30.

Vi ved godt, at det er januar – Det er mørkt og køligt, og vejret kan være en modspiller! Til gengæld har vi en masse dejlige medlemmer i VGC, der både kan sprede smil og fortælle sjove anekdoter, og de kan sagtens tåle at komme en tur ud i den friske luft – og så er de rare at spille sammen med.
Turneringsformen denne gang er Foresome. Her skiftes de to spillere til at slå til bolden, indtil den er i hul.
”Årstiden taget i betragtning vil vi gerne byde på et format, der spilles hurtigt, så vi ikke skal være alt for lang tid på banen. Korthulsbanen er perfekt til denne form for golf, fordi vi får prøvet nogle af de lidt sjældnere turneringsformer, og på samme tid hurtigt kan komme af banen, hvis vejret skulle blive dårligt”, fortæller Thorkild Høj, der er turneringsleder.
I lighed med makkerturneringen i december, hvor 22 tog imod tilbuddet, vil der være fokus på hygge og samvær omkring golf. Prisen for at deltage er 75 kr pr person, der bruges dels på forplejning på banen og dels på præmier for det mest bemærkelsesværdige slag, nærmest hullet, en ”Kom Igen”-præmie og selvfølgelig til de bedste resultater.
Alle er velkomne – også TryOut-medlemmer, der endnu ikke er frigivet til spil på stor bane. Dem opfordre vi dog til at danne makkerskab med en erfaren spiller.
Der kan højst deltage 18 par i denne turnering.
Tilmelding og betaling foregår via golfbox. Seneste frist for tilmelding er torsdag den 18. januar.