1289129012881291
 

Kom til hyggeaften i golfklubben

Tir 9. januar 2018

423 - 6011

Januar med al dens mørke, kulde og nedbør er en vanskelig måned at komme igennem som golfspiller. Men til gengæld øjner vi i Club37 muligheden for at inviterer alle interesserede til et hyggearrangement med fællesspisning, hyggeligt samvær og en pokerturnering, hvor vi har hentet inspiration fra Men’s Section.

Onsdag den 17. januar kl 17.30 serverer restauranten en dejlig ret varm mad med efterfølgende kaffe. I forbindelse med spisningen vil arbejdsgruppe fra Club 37 fortælle mere om mentorordningen og kommende tiltag i Club37-regi i sæson 2018, hvor vi gerne vil have hjælp fra medlemmerne. Derefter afvikler vi en pokerturnering (Texas No Limit Hold’em).

Prisen for at deltage er 100 kr for mad og kaffe plus 50 kr for pokerturneringen, hvor deltagerne har mulighed for at vinde greenfeebilletter, gavekort og vin. Arrangementet slutter senest kl 22. Tilmelding via golfbox, hvor man også betaler for maden.

”Vi håber at klubbens medlemmer har lyst til at mødes omkring aftensmaden og vil forsøge at tilbyde forskellige aktiviteter, som kan fremme det sociale samvær i VGC”, fortæller Keld Hertz Hansen, der er formand for arbejdsgruppen bag Club 37, der barsler med et færdigt program i forbindelse med klubbens Generalforsamling i marts.

”En række nye tiltag er allerede besluttet, men vi er interesseret i at mødes med alle klubbens medlemmer for at suge inspiration og nye ideer til os, så vi får endnu bedre muligheder for at skræddersy gode arrangementer og tiltag, som er efterspurgte”, fortæller Keld Hertz Hansen.

Og hvorfor lige en pokerturnering?

”Igennem de seneste tre vintre har Men’s Section mødtes en torsdag hver måned, hvor vi har spillet poker”, fortæller Thorkild Høj, der koordinerer turneringerne, der har fået godt fat i deltagerne.
”I sommerens løb er jeg flere gange blevet kontaktet på driving range af medlemmer fra Senior Section, som fortæller, at de er lidt misundelige på MS, og at de også gerne vil være med til at spille med i en pokerturnering. Derfor benytter vi lejligheden til at invitere alle interesserede til at komme og prøve, og jeg understreger, at det ikke er spil om penge, men om taktik og evnen til at læse andre mennesker”, fortæller Thorkild Høj.

 Poker er som golf gået hen og blevet meget udbredt, og spilles verden over af både mænd og kvinder, unge som gamle. Poker er et strategisk spil, der kan læres på ganske kort tid, men – præcis som med golf tager det lang tid at beherske. Vi starter med en grundig introduktion, så alle, der har lyst, kan deltage. Der vil også være erfarne spillere fra Men’s Section til stede, som er klar til at hjælpe undervejs i spillet.

Tilmelding og betaling foregår via golfbox. Der er sidste frist for tilmelding mandag den 15. januar.