1289129012881291
 

Museumsturnering i smukke sommerklæder

Man 14. maj 2018

393 - 6434

Traditionen tro blev der Kristi Himmelfartsdag afholdt den årlige Museumsmatch. Se billederne fra turneringen her.

Knap 100 glade golfere startede ud i strålende solskinsvejr på vor dejlige golfbane – vi var meget spændte på vejret senere på dagen, da der var meldt regn og torden – heldigvis fik meteorologerne heller ikke denne gang ret.

Også i år var Holst Sko vor trofaste sponsor; hele 24 flotte gavekort af anselig værdi til køb af lækre sko i en Holst skoforretning. Nærmest hul præmier og længste drive var der såmænd også.

Ecco havde sponsoret 4 par lækre golfsko, som blev solgt via amerikansk lotteri – det bidrog med næsten 6.000,- kroner.
Da hele Sko-Hansen klanen desværre ikke kunne deltage grundet konfirmation i familien overtog Eva Panduro samt Ellen Aagård salget af lodder – grundet masser af charme og lidt armvridning blev der udsolgt i løbet af ingen tid!

Da deltagernes matchfee går ubeskåret til Museet, kunne der således overrækkes et beløb på ca. 14.000,- kroner til Golfmuseets glade repræsentant Lars Dahl Nielsen. Han benyttede anledningen til at fortælle om Golfmuseets virke samt omtale dets mangeårige leder Poul Erik Jensen (som netop havde modtaget Dansk Golf Unions sølvnål). Læs mere her: 

Til dem som ikke ved det: Golfmuseet holder til i kælderen på Munkebjerg hotel og man kan blive medlem af museet for et beskedent årligt beløb på DKK 150,-. Et besøg der er et must for alle golfere (og så er der endog gratis entre).

Info: den komplette resultatliste kan ses på Golfbox.

Glæd jer allerede nu til næste års match torsdag den 30. maj 2019


Helmuth, Jette, Finn & Mette