1289129012881291
 

Imponerende opbakning til Pink Cup...

Tir 26. juni 2018

Mange kommer i løbet af livet i berøring med brystkræft og måske derfor blev afviklingen af vores Pink Cup kampagne i VGC igen i år en succes – folk vil gerne bidrag hvor de kan!

I løbet af maj og juni lykkedes det at samle 56.534,- DKK ind (se i boksen på siden hvorledes indsamlingen fordelte sig). Bag kampagnen stod Ulla Schmidt, Kirsten Juul Nielsen, Lotte Bering og Elisabeth Lemvigh. De kom ikke sovende til resultatet, men kunne ikke have fået så mange penge i kassen uden de mange gaver fra velvillige sponsorer.

Some description

Fra Pink Cup sekretariatet modtager vi altid en lille startgave. I år var det en refleksbrik med form som Pink Cup sløjfen og en tatoo. Her poserer Anita Simonsen og Martha Rosenvinge efter at være blevet ”tusset”. 

Personligt sponsorat Som noget nyt i år blev spillerne i turneringen den 19. juni på forhånd opfordret til at skaffe sig en sponsor, som ville betale x-antal kr. for de point, som deltagerne fik. Elleve kom med sponsorater og det indbragte små 5000,- DKK.

Igen i år havde Pia og Martin (alias MOR&SØN) lavet en fin pink platte til os og de gav kaffe og kyskage samt 50,- kr. for hver solgt flaske rosé.

Some descriptionChefgreenkeeper Arne Mikkelsen havde sørget for, at vi fik pink flagstænger og flag på greens.

Landsfinale Hvis det viser sig at VGC bliver blandt de 10 klubber, som på landsplan har indsamlet mest går vinderne fra A og B rækken videre til landsfinalen på golfklub Harekær den 21. september 2018. Else Marie Sørensen vandt A-rækken med 40 points og Tove Mikkelsen B-rækken med 37 points.

Some description

Der blev holdt auktion over en kurv med bl.a. en kasket med Ryder Cup 2018 logo, to flasker russisk champagne og to green fee til Vejen golfklub. Judith Domino bød højst og ville senere på aftenen forsøge at overbevise sin mand om, at hun var løbet med hovedgevinsten! 

”Støt kuglerne” Arbejdsgruppen er super-tilfreds med indsamlingen igennem de seneste 3 år, men lægger nu ”Støt brysterne” på hylden for en tid og giver plads til ”Støt kuglerne”!

Aktivitet

Indtægt/DKK

Pink Cup poloer

11.662,-

Ringlotteri

16.790

Pink Cup produkter

 6.850,-

Turnerings-fee

16.400,-

Salg af rosé

       50,-

Personlige sponsorater

4.032,-

Auktion

   750, -

I alt

56.534,-

 /Elisabeth Lemvigh