1289129012881291
 

Refleksioner over Banens Dag

Søn 11. marts 2018

459 - 6224

Masser af godt arbejde… masser af hygge

Af Poul Bernd

Jeg var én af de frivillige, der mødte op til banens dag lørdag 10.3, og vil gerne viderebringe min oplevelse og mine tanker;

Some description

Enden af hegnet på Sletten 7 før oprydningen. På billedet i toppen ses sammen view efter indsatsen!

Godt arbejde
Vi var knapt 30 frivillige og en næsten fuld green keeper stab ,der på små 4 timer fik lavet et stykke arbejde, som vistnok markant overgik Paul Sørensens og HP´s forventninger til hvad vi kunne nå.
Jeg selv var på sjak ” sletten 7”, som fik ryddet krattet til højre før bunker 1 og helt ned til bunker 2- med 2 greenkeepere med motorsavene.
Jeg tror at alle på sjakket var vældigt stolte af hvad vi nåede – vi gik også til den!

Hygge og samvær
Vi knoklede og hyggede os under arbejdet og havde det rigtigt rart under den afsluttende frokost med møj-lækker suppe lavet af Martin.
Jeg mødte f.eks. min gode badminton kammerat Svend, der gik sammen med damerneJ og samlede alle de små grene op og dermed lavede den finish, som altid er prikken over i ét .
Under frokosten sad jeg og hyggede ved siden af et medlem, der har været i klubben i 25 år. Jeg selv har været der i mindst 10. Vi har vist aldrig set hinanden. Nu ved vi hvem hinanden er og vil hilse og snakke næste gang, vi møder hinanden

Super organiseret
Paul Sørensen og HP havde virkelig planlagt dagens arbejde godt. Vi mødte alle op kl 9.30. og 15 minutter efter var alle mand i gang med arbejdet i grupper på forskellige huller – med det antal frivillige og green keepere i hver gruppe, der skulle til at lave det på forhånd planlagte arbejde.
Der var mindst én i hver grupper, der præcist vidste hvad der skulle ske. Så føler man virkelig at ens tid bliver brugt til noget fornuftigt!
Kæmperos til HP og hans team for at møde op en lørdag formiddag. Og ligeså stor cadeau til Paul Sørensen for hans initiativ og indsats med Banens Dag

Sæt nu Banens dag kunne give 1600 gratis timer om året!
Jeg har prøvet at regne lidt. Hvis hver fjerde medlem møder op i 4 timer én gang om året – vil vi faktisk kunne holde banens dag 4 gange om året med ca. 100 mand, der yder 4 timer pr gang. Det giver 1600 timer om året
Hvis jeg har ret i at de 1600 timer fordeler sig med 1/3 til arbejde, der aldrig vil blive lavet uden den frivillige indsats og 2/3 dele til arbejde som green keeperne ellers skulle have udført vil vi få en både pænere og bedre bane.
Green keeperne kunne nemlig i højere hellige sig det arbejde med selve banen, som kun de kan lave; og dermed hæve niveauet mere end de ellers ville være i stand til.
100 mand er vildt ambitiøst vil nogen sige. Der møder 100 mand op i Kolding er jeg blevet fortalt. Når de kan – kan vi også. Og hver fjerde medlem én gang om året eller hvert medlem hver fjerde år!

Blomsterdamerne
Til slut vil jeg gerne lette på hatten og sige tak til de 2 damer jeg mødte under frokosten, som tager sig af at holde blomsterne på terrassen hele sommeren. Det var jeg faktisk ikke klar over de gjorde; men min kone og jeg nyder det hver gang, vi sidder der.
Tak damer. Både I og blomsterne ser squ godt ud

Some description

Poul Bernd under en tænkepause i det effektive arbejde på Sletten!