;

Sejr over Fredericia for 3. år i træk

Venskabsmatch mod Fredericia bliver spillet i et dejligt solskinsvejr.

Fra Fredericia deltog 37 personer, og fra VGCMS var vi 70 personer. 

Efter en suveræn sejr (for de 10 bedste scores pr. klub) på 35,4 stablefordpoints mod 32,7 kunne vi sætte pokalen tilbage, hvor den hører hjemme: I MS skab i Vejle!

I den individuelle turnering var der i dagens anledning præmier til de fem bedste i hhv. A- og B-rækken,   

Den skarpeste på hele runden og dermed en overlegen Allovervinder blev Paul Sørensen med 40 points.

I A-rækken var der særdeles tæt kamp om de bedste placeringer: 1. pladsen gik til Johnny Lykkebo fra FGK med 39 point og så blev det tæt, for nummer 2-4 lavede alle 36 points i denne handicaprækkefølge: Gade, Pihl og Kaltoft. Alfred Korsgaard blev nummer fem med 34 points.

Også B-rækken blev det en Fredericia spiller der løb med første pladsen, nemlig Cristoffer Strandgaard. Jørgen Bylling blev nummer to med 38, og Jr. Skovhus blev nummer tre med 34 points. Lars Bo Cæsius med 34 og Brian Jensen med 33 blev nummer fire og fem. 

Husk vi ikke spiller næste torsdag på grund af Kristi himmelfart, så næste match bliver søndagsturen til Silkeborg hvor vi er 29 mand og der skal op spille denne fantastiske bane,

God weekend og Kristi himmelfarts ferie.

Young Captain

Torsdag den 25. april spillede 65 MS-medlemmer Slagspil på sletten-parken. Ganske fint fremmøde med den vejrudsigt.

.

Og så fik vi en ny Allovervinder, idet manden fra Golanhøjderne også kaldet Danny blev vinder med en netto score på 71. Stort tillykke til Danny, som dermed i den grad er tilbage på toppen.

A-rækken blev selvfølgelig vundet af Kaltoft med 72’er, skarpt forfulgt af 3 spillere med 73 og har havde Søren Gade lavest hcp og tager 2. pladsen efterfulgt at præsidie medlemmet Mikkel Mikkelsen. Højest hcp af de 3 var captian som så måtte nøjes med en 4. plads og en klapsalve

B-rækken blev vundet af Basse med en 73’er efterfulgt af kassemester T. Hansen, der tog 2. pladsen med en 75’er. Keld Clausen var endnu en gang på præmiepodiet tog 3. pladsen med en 75’er

Nærmest flaget blev vundet af Mikkel Perfekt på Parken 3 med 299 cm, mens Worsøe tog sig af Sletten 2 med 533 cm.
Nærmest i to på Sletten 8 blev Ole Skousen med 895 cm.

Captains trøst gik efter målfoto til Lars Vegas, som var så rystet over sit spil at han allerede var gået da han skulle modtage sin træningslektion. Dagens nr. 13 og vinder af et gavekort til netop Lars Vegas blev Hans Henrik Mathiasen.  
Birdies blev produceret 2 stk. af nemlig Brian Brady og Ole Mathiasen. Og da Ole for enkelt gang skyld ikke havde tilmeldt birdie puljen, så tager Brady det og kan stikke plovmand i lommen.

Næste torsdag den 2/5 spiller vi venskabsmatch hjemme mod Fredericia med gunstart kl. 1600 og her forventer jeg fuld fokus så vi kan tage pokalen.

 

God weekend og på gensyn i næste uge.

Captain