123812391485
 

Buffetforslag

Bestil på 25 77 77 22

eller 

booking@faellessletgaard.dk

Buffet 2018

 

Forret

Carpaccio af årtidens grøntsager med vinaigrette og krydderurter
Tapas både med røget laks, frisk aioli og krydret agurk
Lune bruchetta med parmesan og frisk basilikum
Hertil vores koldhævet fuldkorns baguette


Hovedret

Vores super møre og saftige langtidsstegte kalveculotte
Svinemørbrad barderet i bacon
Rødvinssauce på kalvefond med frisk timian
Smørristet kartofler i brunet smør, vendt med urter
Flødekartofler med parmesan og forårsløg
2 slags grønne salater efter sæson
Koldhævet stenkværnet brød og kryddersmør

 

Dessert

Kærnemælks Panna Cotta med frisk mynte
Frugtsalat med rørt is
Gateau Marcel tilsmagt med appelsinlikør

 

Pris pr. pers. 329.-
Børn under 12 år halv pris

 

 

Fransk Buffet

 

Forret
Dampede blåmuslinger i flødesovs
Salad Nicoise
Fransk pate med valnød
Hjemmebagt baguettes og briocheboller

Hovedret
Boeuf Bourguignon af dansk kalv
Unghanebryst med ratatouille
Petitkartofler ristet i andefedt med rosmarin
Hjemmelavet pommes frites
Grøntsager efter sæson
2 lækre og sprøde salater
Hjemmebagt Baguette

Dessert
Tarte Tartin – Fransk æblekage
Pærer Belle Helene
Hertil hjemmelavet parfait is

Pris pr. pers. 349.-
Børn under 12 år halv pris

 

Nordisk Buffet

Forret
Hvidvins dampet farseret rødspætte
Varmrøget laks på bund af salat med årtidens garniture
Hjemmebagt brød og thousand island inspireret dressing

Hovedret
Braiseret dansk kalv med bagte rodfrugter og frisk peberrod
Langtidsstegt svinefilet med æble og rosmarin
Klassisk pebersovs tilsmagt med cognac
Smørstegte kartofler vendt med urter
Flødekartofler med parmesan og forårsløg
Stor lækker salat bar med dressing

Dessert
Chokolademousse med lattecreme
Æbletrifli med ristede nødder og fløde
Hjemmelavet nougat parfait

Pris pr. pers. 329.-
Børn under 12 år halv pris