123812391485
 

Menuforslag

Bestil på 25 77 77 22

eller

booking@faellessletgaard.dk

 

Menuforslag 1

Røget Færøsk laks
Serveres med fynsk rygeostmousse, pink løg, sprød rug og krydret agurk

 

Braiseret Dansk Kalv
Serveres med smørstegte rodfrugter, kartoffelfondanter, frisk revet peberrod og skysauce

 

Gateau Marcel med appelsinlikør
Serveres citronparfait, marineret bær og krystaliseret chokolade

 

Pris pr. pers. 329.-

 

 

Menuforslag 2

Carpaccio af Oksemørbrad fra Dansk Kødkvæg
Serveres med sennepscreme, basilikum og comté ost

 

Bagt Torsk
Serveres med creme af kartofler, smørsyltet porer og sprød bacon

 

Pærer Belle Helene
Serveres med syrlig parfait og chokoladesauce tilsmagt med honning

 

Pris pr. pers. 335.-

 

 

Menuforslag 3

Tapas tallerken
Små klassiske middelhavs retter og specialiteter

 

Tournedos af Oksemørbrad
Serveres med sellericreme, rødvinssauce, smørristede kartofler og dagens grønt

 

Desserttallerken
Serveres med blomme i Madeira, mini mazarin og vaniljeparfait

 

Pris pr. pers. 349.-