1757
 

Kvalifikationsrækken, herrer

Sidst opdateret 17. maj 2018

Kval. holdet topper puljen  (Kvalifikationsrækken Vest – pulje 28)

Lørdag ude mod Birkemose: 

Et par sidste minuts afbud betød små omrokeringer på det oprindelige holdkort, og vi takker Michael Kaltoft og Kim Vinther for at træde til med meget kort varsel. Heldigvis fik vi taget godt hul på turneringen med strålende vejr, en bane i fin stand modsat vores hjemmebane samt en super 10-2 udebane sejr. 

Kim som havde mindre end en times varsel, tabte desværre 3-2, Christians kamp blev dagens højde punkt da han efter 3 oppe dormy alligevel skulle ned af 18. hul for kun at se modspilleren hole en ”vildmand” til birdie, men Christian holdte hovedet koldt og holede selv en god birdie!!! Morten vandt sikkert 3-2 på trods af en mega shank i starten (dog næsten med Par på hullet 😊) – Christian Taul styrede vores debuttant Michael Kaltoft til en fantastisk god sejr på hul 18 i fourball mod en fremragende modstander hvor en af modspillerne selv kun lige gik over banens par. Peter Worsøe og undertegnede lukkede af med maner i en fin 7-6 sejr, hvor Peter på hul 12 slog bolden indenfor 5 cm for en HIO.

 

Søndag hjemme mod Jelling : 

Efter uafgjort i deres første udekamp mod Toftlund, kunne vi godt regne ud at Jelling nok ville blive en håndfuld. Meldningen efter de første 9 huller var heller ikke for god da samtlige singler var 2 eller 3 nede, mens både fourball og foursome var tætte...

Heldigvis vendte Mikkel, en af vores unge talenter, kampen i sejeste stil og hentede et vigtigt, vigtigt point med uafgjort. Jakob kæmpede bravt mod en erfaren modspiller, men måtte til sidst se sig slået 3-1. Niels Lysgaard lavede et suverænt comeback på bagni og vandt i enden sikkert 3-1, derfor var kampen helt lige inden foursome og fourball. Peter Worsøe og specielt undertegnede havde en dårlig dag på kontoret i foursome og selvom vi var lige efter 15, slog undertegnede et drive ind i skoven som i enden kostede os dyrt og vi tabte 2-1, heldigvis fik vi dog hurtig at vide at Morten Løve og Christian Vedel Egly allerede havde vundet fourball sikkert 4-3 og dermed måtte vi ”nøjes” med uafgjort 6-6.

Jvf overskriften spillede vi os allerede i første spille weekend på en føringsposition og topper puljen – en placering vi vil kæmpe for at holde til sidst!

Link til puljen:https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/golfbox-links#/competition/1340113/roundrobin

Mvh

Jan Bertelsen