False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Arrangement den 02.05.22

Mandag var der sæsonstart i Vejle Golf Clubs Erhvervsklub, der traditionen tro spillede Fourball Bestball – en hyggelig makkermatch, på Sletten/Parken, der – næsten lige så traditionelt her i begyndelsen af maj måned  – var klædt i de smukkeste lysegrønne farvenuancer fra nyudsprungne bøgetræer.
Deltagerne mødtes og indtog en dejlig frokost hos Den Lille Kok, inden de 18 hullers stableford. Turneringen bød på flotte scores – bedst blev makkerparret Jane Burgaard (Handelsbanken)/Jørgen Hansen (TopTrading) med 48 point, foran Steen Kjølhede (Steen Kjølhede)/Thorkild Høj (thpresse) med 43 point. Dagens præmiesponsor var Gourmet Outlet, Bredballe.

Efter aftensmaden fortalte MF fra Venstre, Christoffer Melson om aktuelle sager fra folketinget, primært Ukraine, CO2-forhandlingerne og problematikken omkring Forsvarets Efterretningstjeneste.

Erhvervsklubben er målrettet golfspillende virksomhedsejere, erhvervsledere og øvrige personer med tilknytning til erhvervslivet med DGU-kort. Den er et tilbud om, med golfens som omdrejningspunkt, at mødes og skabe længerevarende relationer og netværk.

Med afsæt i medlemskabet af Erhvervsklubben gennemføres fælles arrangementer med erhvervsklubber i omkringliggende golfklubber. Der afholdes årligt fem arrangementer. Næste arrangement er mandag den 30- maj i Haderslev Golfklub.

Ønsker du at deltage i Erhvervsklubben kan du rette henvendelse til manager Bo Vaaben på tlf. 7585 8185.

Læs mere om Erhvervsklubben