TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Arrangement den 5. oktober 2020

Vejle Golf Clubs Erhvervsklub rundede mandag sæsonen af med et særdeles hyggeligt arrangement, hvor det konservative folketingsmedlem Niels Flemming Hansen gav et spændende og højaktuelt indblik i arbejdet på Christiansborg.

Efter en god frokost blev der spillet 18 hullers golf. Matchformen var Texas Scramble, og vinderholdet bestod af Palle Iversen, Palle Iversen A/S, Palle Jensen, CV Christensen og Poul Willow Sørensen, Op10mize, der vandt vinpræmier fra årets præmiesponsor Havnens Vin & Tobak.

Vejret bød på opholdsvejr indtil runden var vel overstået, og banen har i denne sæson været i særdeles god stand, således også til denne afsluttende runde i Erhvervsklubben. Gastro 46 serverede en velsmagende tre retters menu med tilhørende vine, inden Niels Flemming Hansen gav et indblik i sit politiske virke.

”Formålet med Erhvervsklubben er at samle virksomhedsejere og erhvervsledere, der har golf som fælles interesse, i et uformelt og hyggeligt forum, hvor man også kan få forskellige oplæg til inspiration. Nu vil vi evaluere på den forgangne sæson og arbejde på at sammensætte et rigtigt attraktivt tilbud til næste sæson”, fortæller Vejle Golf Clubs manager Bo Vaaben.

Sådan gik det...

Holdturneringen (Texas Scramble)

1 C. V. Christensen A/S Palle Jensen Netto 48
  Palle Iversen A/S Palle Iversen  
  Op10mize Poul Willow Sørensen  
2 Flexbelt A/S Henrik Sørensen Netto 54
  PwC Carsten Dahl  
  Vejle Golf Club Jan Haugsted Petersen  

Nærmest Flaget

Sletten 6 730 cm
Gesten Boligselskab Hans Jørgen Ankersen
Vejle Golf Club Brian Aslak Sørensen
Vejle Golf Club Bo Vaaben
Parken 3 689 cm
Codex Advokater Lars Dahl-Nielsen
Vejle Golf Club Søren Priess Gade
Vejle Golf Club Niels Ølholm Hansen

Længste drive

Parken 9  
Codex Advokater Lars Dahl-Nielsen
Vejle Golf Club Søren Priess Gade
Vejle Golf Club Niels Ølholm Hansen