TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Arrangement den 06.05.19

Fv. Thorkild Høj - thpresse, Henrik Sørensen - Flexbelt og Søren Nørskov Hansen - SG ApS med præmier sponseret af Havnens Vin og Tobakshus

Så fik Erhvervsklubben endelig græs under skoene!

Så kom Vejle Golf Clubs Erhvervsklub i gang med sæson 2020.
Det har varet lang tid, men mandag kunne medlemmerne af Erhvervsklubben endelig mødes til hyggeligt samvær, 18 hullers golf og dejlig mad i Gastro 46.

”Vi må erkende, at det er en mindre gruppe erhvervsfolk i dag, end når vi mødes under normale omstændigheder. Årets første arrangement måtte aflyses. Det var med fire erhvervsklubbers medlemmer, som skulle have mødtes i Breinholtgård ved Esbjerg til et større netværksmøde omkring golf. Men selvom vi er en lille kreds, der mødes i dag, så kan vi sagtens få maximal udbytte af hinandens selskab og vores veltrimmede bane, så jeg ønsker jer en rigtig god fornøjelse”, sagde manager Bo Vaaben inden deltagerne i dagens arrangement forlod frokostbordet for at indtage de veltrimmede fairways. Enkelte, skal de retfærdigvis siges, indtog også grøfter, roughområder og søer på deres vej rundt i Parken/Skoven. Men naturligvis med højt humør.

Vejret viste sig fra sin venlige side, og der blev scoret fint under dagens runde. På tredjepladsen kom nyt medlem af Erhvervsklubben Henrik Sørensen, Flexbelt, 32 point, runner up Søren Casper Nørskov Hansen, SG Aps med 33 point og vinder af dette første arrangement i 2020; Thorkild Høj, thpresse, med 34 point. Tillykke til dem.

Der er plads til flere medlemmer i Vejle Golf Clubs Erhvervsklub, der har til formål at fremme netværk mellem golfspillende erhvervsfolk i Syddanmark. Er du interesseret kan du henvende dig til manager Bo Vaaben på 75 85 81 85 eller bv@vgc.dk

Næste arrangement i Erhvervsklubben er 12 august 2020.

Her kan du læse mere om Erhvervsklubben