Åbningsturneringen 03.04.22

Se billeder fra dagen - foto Finn Lund

Åbningsturneringen søndag den 3. april

Så blev turneringsåret 2022 skudt i gang med Åbningsturneringen, hvor 77 friske golfspillere var tilmeldt

Det frøs et par grader fra den tidlige morgenstund, men heldigvis var der ingen skyer for solen tidligt på dagen, så solen sørgede for at tø banen op, så vi kunne spille på den.

Åbningsturneringen starter traditionen tro med fælles morgenmad – Den Lille Kok havde dækket op med en dejlig morgenbuffet, så der var tanket godt op inden golfspillet – og snakketøjet var også blevet varmet godt op.

Efter morgenmaden var der standerhejsning med tilhørende sang og bagefter strøg spillerne ud på deres starthul som forventningsfulde føl der skulle på græs første gang. Banen står rigtig fint efter årstiden og med den tørre marts måned, er banen fast og tør.

Vejret viste sige meget af tiden fra den gode side – lige bortset fra nogle kolde, men heldigvis korte byger og efter godt 4 timer var spillerne tilbage i klubhuset, hvor der igen var mulighed for at få tanket op – Den Lille Kok stod klar med grillpølser, som hurtigt kunne serveres.

Der var kamp om at blive all-over vinder på tværs af de 3 rækker, der blev spillet i – se alle resultater nedenfor – og til lykke til alle vinderne. Se ligeledes billeder fra dagen

Vi håber at se rigtig mange til de kommende turneringer – du kan på https://vgc.dk/klubben/turneringer/ og se alle kommende klubturneringer. Du kan også følge med på infotavlen ved indgangen – her er der opslag om næstkommende turnering.

Nu håber vi blot på varmere vejr, så græsset kan komme ud af vinterdvalen og få den mørkegrønne farve, som vi golfspillere elsker.

Turneringsledelsen

Jette Hindkjær 1358 cm
Parken 3
Lars Elving 101 cm