Ægteparturnering 3 25.06.21

Vinderparrene af årets 3 første Ægteparturneringer i skøn forening!

Stor tilslutning til ÆPT 3

Ikke færre end 31 par havde tilmeldt sig den tredje Ægteparturnering, som blev afviklet under de mest ideelle forhold: stille, sol og storslået bane! Her midt i eksamenstiden skal Kristoffer & team have et STORT 12-tal for baneanlægget. Alt er perfekt: klippede tee-steder, skarp afgrænsning imellem fairways og semi-rough, hurtige greens, fair bunkers og til at indramme det hele en velplejet natur og mange fine nye stier.

Vi spillede Foursome på Skoven/Sletten. Marlene i sekretariatet havde udskrevet scorekort og da de fleste havde indtastet scores undervejs i Golfbox, kunne resultat hurtigt opgøres med kyndig hjælp fra Jette og Finn.

Inden spisningen i Gastro46 blev præmierne fra ÆPT 1 og 2 uddelt. De par, som ikke deltog i fredags, kan hente deres præmie hos Marlene, eller få dem uddelt til næste ÆPT den 30. juli 2021.

Vinderne af hhv. A- og B-rækken og Nærmest flaget blev:

A-rækken

1. Anne-Birte og Christian Taul 40 point
2. Elisabeth Lemvigh og Jan Petersen 38 point
3. Jette og Peter Worsøe 37 point

B-rækken

1. Signe og Finn Thomsen 48 point
2. Jessie og Søren Duus 37 point
3. Gurli og Jens Jørgensen 37 point

Nærmest flaget

Skoven 7 Torben Hviid 261 cm
Sletten 5 Dorthe og Jan Fredsted 244 cm