Ægteparturnering 5 28.08.20

Ægteparturnering nr. 5 blev en våd affære

Fredag d. 28/8 mødte 17 par op til årets 4. ægteparturnering.

Alle holdene fik startet ud i skønt sensommervejr – mildt og næsten ingen vind.

Men hold nu op - efter næsten 9 huller og en del ventetid i tørvejr, åbnede vejrguderne for sluserne, og regnen væltede ned over os.

Alle kæmpede videre indtil lyn og torden satte et endeligt punktum for matchen.

Dagens vindere blev derfor opgjort efter 13 spillede huller.

A-rækken blev vundet af:
Charlotte Holst og Brian Danebod med 25 p. og runner-up blev Dorthe Fredsted og Jan Pedersen ligeledes med 25 p.

B-rækken blev vundet af:
Jeanné Balling og Torben Hviid med 26 p. og runner-up blev Marianne og Cyril Kristensen med 24 p.

Nærmest flaget blev vundet af:
Torben Hviid – 5,28 på Parken 8
Jane Vaaben – 0,62m på Skoven 4

Selvom det var våd omgang, var humøret højt, da alle var tilbage i klubhuset og kunne nyde en velskænket fadøl.

Aftenens menu brassieret oksekød med grov mos og ovnstegte rodfrugter smagte dejligt.

Turneringsledelsen efterlyste nye turneringsledere til næste sæson, og vi er taknemmelig for, at 2 hold allerede har meldt sig på banen.

Så tak til jer Dorthe Fredsted/Jan Pedersen og Ann/Lars Hansen.

Til info spilles årets sidste Ægteparturnering søndag d. 27. september med gunstart kl. 10:00.

Mvh Mette & Kent