Bøgematch 18.08.20

Vinderne efter Bøgematchen 2020.

Her kan du se alle resultaterne.

Her kan du se billeder fra dagen.

Som alt andet i 2020 så var Bøgematchen også anderledes. Den var flyttet fra maj til august og var begrænset til 100 deltagere. En ting som absolut ikke var anderledes, var det dejlige humør som deltagerne kom med - også selv om vejret ikke lige var det vi ønskede. Regntunge skyer hang over golfklubben og de nøjedes ikke med at hænge der, de sendte også vand ned over deltagerne, da de skulle pakke ud.

I tørvejr i restauranten blev der serveret dejlig morgenmad imens det regnede af, så vi kunne starte golfrunden i tørvejr. Det var en dejlig gestus fra Greenkeeperne at de på hulskiltene havde pyntet op med bøgegrene i dagens anledning.

Baneservice og opvarterne lyste op i landskabet med de fine lysegrønne butterflies, som Marianne Kristensen har kreeret. Og både Baneservice og opvarterne hyggede om deltagerne, som de er så gode til.

Der blev spillet på livet løs og den regn, som banen havde fået, så ikke ud til at betyde noget for scores, som var flotte.

Både tidligere og nye sponsorer har været meget gavmilde med præmier og ikke mindst hovedsponsoren, Sidani Proshop leverede virkelig flotte præmier. Præmiebordet bugnede og der var præmie til de 22 bedste par i år udover præmier til nærmest flaget og længste drive. I anledning af klubbens 50 års jubilæum var der også en lille præmie til par nr. 50. Desuden var der flotte præmier til hole in one (sponseret af nogle af klubbens kreative piger) – desværre var der ikke nogen, der slog det ultimative slag.

Vi vil gerne sige tak til alle deltagerne for at møde op med godt humør, til restauranten for at servere dejlig mad både til morgen og frokost, til baneservice og de 4 opvartere for deres indsats, til sekretariatet for at sørge for alt det administrative og til greenkeeperstaben for en super flot bane.

Og til sidst men ikke mindst tak til alle vore sponsorer.

Vi håber at gense jer alle til Bøgematch 2021.

Bøgematchudvalget
Hanne, Kirsten, Mette og Jette