ECCO days 23.06.21

VGC er blandt de 20 klubber, der har fået mulighed for at afvikle det nye 9-hullers koncept, ”ECCO Days” i 2021. Vi håber, at I har lyst til at deltage i 4 hyggelige fyraftens-arrangementer, hvor det sociale spiller hovedrollen.

I VCG afholdes de 4 ”ECCO Days-arrangementer” om onsdagen ifm. Kaninmatchen, men det er både øvede, letøvede, nybegyndere, mand, kvinde, junior, senior, der kan deltage. Du skal blot finde en ”makker”. Efter matchen er der hygge og præmieoverrækkelse i klubhuset / på terrassen bagefter”

Hvem kan deltage
Alle kan der er frigivet til stor bane kan deltage.
Herre spiller fra tee: 55 - Damer spiller fra tee: 46

Hvad spiller vi om
ECCO leverer præmier til matchen, men kom gerne for golfen og for hyggens skyld og ikke for præmierne J. Skulle du lave en hole in one i matchen, specialdesigner ECCO et par nye ”hole in one” sko til dig.

Gå videre til ECCO Days finale i HimmerLand 9. oktober.
Vi trækker lod blandt alle, der deltager ved en eller flere ECCO Days om de to finalepladser i HimmerLand den 9. oktober.

Vi Elsker Golf Voucher til 400,-
Andreas Hartø og Brian Vester fra Vi Elsker Golf donerer gavekort / vouchers til alle der deltager ved en eller flere ECCO Days i 2021. Gavekortet modtager I til efteråret, og det kan benyttes ved Vi Elsker Golf på Rømø i 2022 og giver 400,- i rabat på et hold.

Dato og Format
Vores 4 ECCO Days ligger på følgende datoer med gunstart kl. 17:30

Match 1:  Onsdag 23. juni                     Format: Green-some
Match 2:  Onsdag 14. juli                      Format: Green-some
Match 3:  Onsdag 21. juli                      Format: Green-some
Match 4:  Onsdag 11. august                Format: Green-some

Du må deltage, så tit du vil, og for hver gang du deltager, får du et ekstra lod i puljen om de to pladser ved ECCO Days finalen i HimmerLand den 9. oktober.

Tilmelding og betaling
Det koster 80,00 kr. pr. par at deltage i matchen. Tilmelding på GolfBox.

Tilladelser
OBS! Vi gør opmærksom på, at når du deltager, giver du automatisk ECCO og Vi Elsker Golf lov til at sende dig e-mails med relevant info såsom gavekort til Vi Elsker Golf og ECCO-lodtrækningspræmier m.m. Du kan altid afmelde dig igen.