Kaninturnering Ecco Days

Resultat fra Ecco Days nr. 3

Trods sommerferie mødte der alligevel 52 spillere op til Ecco Days nr. 3.
Der blev spillet green-some og spillerskaren bestod af øvede, letøvede og nybegyndere.
Efter matchen var der præmieoverrækkelse og sommerhygge på terrassen.

Nr. Navn Holdets point
1 Per Madsen 28
  Michael Knudsen
2 Lis Gormsbøl 24
  Anita Simonsen
3 Kaj Kohave 24
  Jane Burgaard
4 Lisbeth Pedersen 22
  Bent Brok Pedersen
5 Kristian Hauge 22
  Andreas Klostergaard
6 Lars Bo Cæcius 22
  Flemming Madsen

Næste Ecco Day spilles onsdag d. 11. august tilmelding på Golfbox.
Der spilles green-some med gun-start kl. 17:30 – udlevering af scorekort fra kl. 17:00

Så kom frisk – matchen er åben for alle. ECCO leverer præmier til matchen, men kom gerne for golfen og for hyggens skyld og ikke for præmierne.

Skulle du lave en hole in one i matchen, specialdesigner ECCO et par nye ”hole in one” sko til dig, derudover trækkes der lod blandt alle, der deltager ved en eller flere ECCO Days om de to finalepladser i HimmerLand den 9. oktober. Alle spillere vil også modtage en voucher fra Vi Elsker Golf – voucheren kan benyttes ved Vi Elsker Golf på Rømø i 2022 og giver 400,- i rabat på et hold.