False

Lederturnering 16.10.22

Næsten 50 af klubbens mange frivillige havde taget i mod invitationen til at deltage i årets Lederturnering. Det lidt kedelige efterårsvejr blev taget med højt humør af alle deltagerne og faktisk blev der vist flot golfspil.

Efter turneringen - 18 huller Texas Scramble - inviterede klubben på Skipperlapskovs hos Den lille Kok, hvor dagen blev afsluttet med præmieoverrækkelse.

En stor tak til alle klubbens frivillige. Uden jeres hjælp og indsats ville klubben ikke kunne holde det meget høje aktivitetsniveau.

Tak for indsatsen i 2022 og håber at se jer igen til næste år.

Alle deltagere og vindere efter årets Lederturnering.

Efter præmieoverrækkelsen bliver matchledelsen - Bo - gjort opmærksom på at et hold har indleveret scorekortet med holdets stablefordscore og ikke nettoscoren efter slagspilsreglerne. Og vi spillede faktisk slagspil.

Det er holdets ansvar at scoren pr. hul er korrekt og matchledelsens ansvar at sammentællingen er korrekt. Matchledelsen har derfor begået en fejl, som betyder at placeringerne efter turneringen er ændret til nedenstående.

Holdene bibeholder naturligvis den udleverede præmie og de nye vinderhold får selvfølgelig ligeledes præmier.

Jeg beklager fejlen.

Nr. Navn Hold hcp. Nettoscore