Jubiiiii

Some description

Omkring 60 har allerede tilmeldt sig på Golfbox til årets dag den 24. august 2019 for MS/LS medlemmer med ledsager; men der er plads til dobbelt så mange, så hold dig endelig ikke tilbage!

Som sædvanlig i årets dyst spiller MS og LS almindelig Stableford i to rækker mod hinanden og der dystes om Aben, som enten skal forblive i rødt eller klæde om til blåt … ledsagerne spiller med, enten på hold med kun ledsagere eller blandet med MS/LS spillere (vil afhænge af antal ledsagere). Der er præmier til MS/LS i både A og B rækken og to holdpræmier. Ledsagerne spiller i én række – også med fine præmier fra dagens hovedsponsor: Rosendahl.

Goodie bag
Alle spillende deltagere får udleveret en goodie bag med gadgets til minde om dagen samt vand, frugt og muësli bar.

18 huller og 18 hulpræmier
Baneforløbet er Parken/Skoven. Der bliver indlagt gimmicks på alle 18 huller. Udover de traditionelle ting som Længste drive og Tættest på flaget, er der planer om Nærmest hvid streg på fairway, Nærmest flaget i 2. slaget, Nærmest fairway bunker osv.

Præmierne uddeles under middagen i klubhuset. Under middagen underholder Jan ”Lune” Carlsen og hans makker Jønsson. De spiller også til dans, så der kan komme gang i de trætte golf-ben.

Forplejning
Under turneringen vil Half way huset været åbent med salg af grillpølser og drikkevarer.

På Parken 7 og Skoven 4 er der Pit stops, hvor du kan få en forfriskning i form af vin, Gajol shots eller sodavand med dertilhørende chips.

Middagen er en 3-retters menu med kaffe. Der uddeles 1 drinksbillet til deltagerne. Ikke LS/MS’ere kommer til at sidde til bords med deres ”mage”.

Tilmelding
Arrangørerne LS/MS samt deres tro hjælpere håber på en god dag – mindst lige så fornøjelig som for 5 år siden.
Du kan tilmelde dig via Golfbox inden den 15. august 2019.