1289129012881291
 

Nye regler i VGC

Man 3. december 2018

442 - 6923

De nye golfregler træder i kraft den 1. januar 2019.
Vejle Golf Clubs regeludvalg vil i den kommende sæson tilbyde undervisning for alle klubbens medlemmer, og udvalget starter med et arrangement for begynderudvalgets medlemmer på tirsdag.
”Generelt kan man sige, at reglerne er blevet forenklet, så det skulle være nemmere at spille golf – og for at fremme spillets afvikling. I de nye regler er der åbnet op for at hver enkelt klub kan tilpasse spillet til egen bane ved hjælp af lokale regler. Derfor bliver det i fremtiden mere vigtigt, at man læser de lokale regler for den bane, man skal spille”, fortæller Niels Svenningsen, der sammen med Torben Friis og Joran Kjær har gennemgået forløbet med de nye golfregler som repræsentanter for VGC.
 
”På klubbens hjemmeside har vi et regelforum, hvor vi blandt andet vil fortælle om de lokale regler i VGC, og selvfølgelig omtale alle de nye regler, og besvare medlemmernes spørgsmål”, fortæller Niels Svenningsen.
Dansk Golf Union har udarbejdet en række forskellige oversigter og hjælp i forbindelse med de nye regler, og på deres hjemmeside kan du finde en masse links, der kan hjælpe med at kende de nye regler.

Se en oversigt over de 20 vigtigste ændringer her

Du kan finde en grafisk oversigt over de nye regler her