1757
 

Senior A

Sidst opdateret 7. juni 2019

ONS. 5. JUNI

På selve Grundlovsdag havde vi hjemme sat Brammingklubben Kaj Lykke i stævne, til årets sidste match. Både de og vi dukkede  op - tadaaa!!! Nåja... vi har jo oplevet lidt af hvert i sæsonen - hvor termen "aftalt matchtidspunkt" for nogen betød; vi udebliver - på hjemmebane.

Vi slog ud i høj sol, ditto temperatur og ingen vind, selvom captain havde ansøgt om styrtregn og hagl. Løbet i grundspillet var jo lissom kørt (helt af sporet... ) for os, så det handlede i højere grad om, at styrke vort ego med en 2. plads i puljen. Men der var også udskrevet valg til Tinge denne dag, og nogen må ha’ spekuleret voldsomt over, hvor vidt Rasmus Paludans projekt som kollega til Donald Trump, ville lykkes eller ikke. For fokus lå i betænkelig lang afstand fra golfbanens græsser. Således glimrede Den Lille Ole, Mr.-Knap-så-lige-ud samt captain med egen Admiralinde, ved at smide det hele. Vaabenførende Jane var lige ved på 18., mens kun Kim W, sejrede overbevisende – endda helt uden at lade sig narre, af modstanderens gule armbind, med de 3 sorte prikker. Facit: 2-9 i de tilrejsendes favør. 

Ordsproget; "tab og forsvind med samme sind"; vinder faktisk ved nærmere analyse. Osse selvom vort tilbud om matchfixing up front blev afvist af modparten, med en noget fornærmet kommentar om, at ”36.000 Euro jo ikke er ret mange penge"….

Må captain her takke for alles indsats igennem de 6 matcher. Hvor ER det bare dejligt at være oppasser og gevaldigt udfordret på mine pædagogiske evner; med nu kun 10-12 påmindelser per SMS til alle om, at det ER imorgen vi spiller, at det ER kl 17, at det ER på hjemmebane, at du skal HUSKE dit grej, HUSKE at snøre dine sko OG en ren ble.... Men vi nåede det....! Og sjældent har man set så meget kvalitets-appellerende golf…. blive afspillet med så højt humør. Som jo er hovedårsagen til, at vi stiller op igen og igen…. undertegnede inklusive.

Tak til Marlene for bistand med talrige tidsændringer og datoer og forvirring. Og tak til Gastro46 for et godt samarbejde og en formidabel afslutningsmiddag – som blev rost, ikke mindst af vore - puljevindende - gæster.

Go’ sommer til alle - vi ses.

Captain Senior A - Henrik H

 

MAN 27. MAJ

...var dagen for A-teamets næstsidste match, ude imod Give. Vores mulighed for at vinde gruppen - uden samtidigt at blive dømt for noget kriminelt - var desværre forpasset. Men vi var fast besluttede på, at gå derfra med en sikker sejr. I et behørigt team-boost havde captain derfor forfattet en hymne på schlageren; "Jeg ved en Lækker rede..." som blev afsunget stående, let vestvendt og med hat i hånd. L. Pape var med som stand-in i DS, mens mænnerne Den LiIlle Ole, Kalle Toft og Lige-ud-manden, var dagens bedstevalg til HS. Rosinerne var som vanligt med Mrs. Domino og dennes tøffelhelt, El Capitan, i pølseenden. Og sangen må ha' hjulpet; for sjældent har jeg set golfere så målrettet motiverede, udtalt koncentrerede og ild i øjnene. Og resultaterne udeblev da ej heller. I bedste kampvognsstil - ikke bare kørte vi modstanderen midt over, næh - de blev tværet ud, og vi vinder samtlige matcher 10-8, til resultatet 11-0. Gansek enkelt Weltklasse..! Det er bare helt formidabelt godt gået - alle mand og mandinder...!

Som afsluttende bemærkning bør det muligvis tilføjes, at vi var ret alene om at nyde sejrsrusen, nok mest fordi modstanderen udeblev - på hjemmebane. Flot ikke! Men den omgang store fadbamser, jeg fik vredet ud af deres captain som kompensation for dette stupide stunt, smagte helt som de skulle... Moralen er; det passer ikke hvad lægestanden hævder: bajere og sprut kompenserer so-so udmærket for dumheder....! 

 

MAN. 13. MAJ

Blot ugen efter, var det tid til revanche imod Skanderborg hjemme. Der stod gnister i øjnene på Vejle-mandskabet, skrupsultne efter revanche. Hos nogen havde gnisterne åbenbart ødelagt synet permanent - bl.a. hos captain & co., som evnede at misse enhver fairway og ethvert 3-putt... 3-4 til bjergholdet. Kim W var igen oppe imod både overmagten og Ordensmagten, og må se sig slået af betjent Ole P med 5-3. Jane strakte Vaaben og vinder 2-1 og gentager succesen fra udekampen. Ole og Keld-Li'e-uuj havde vi heldigvis osse med i truppen. De svigter aldrig når det gælder, med mindre naturligvis et eller andet går galt. Men det gjorde det ikke. 2-0 til Keld og 4-3 til Ole - godt gået knejter. Og dem der høster flest poæng vinder jo - og det gjorde VI: 6-5, pyha.

Gastro46 havde lavet en lækker mørbradgryde til os - i foooorr feeeem poennng a maaaai for den. TAK

 

MAN 6. MAJ

Så oprandt tiden for starten på den årligt tilbagevendende event; dysten imod Skandeborg - captain's barndomsklub. Forventningerne var store indledningsvist - vi vidste blot ikke hvem der havde de største af slagsen. Jane kom afsted og glimrede i vanlig stil med en 4-2 sejr. Så langt så godt. Men pludselig så vi os alle stå en i regulær haglstorm der efterlod greens - og os spillere - i et lag af 2 cm hagl. Sjovt som en golfbold kan vokse til en bowlingkugle ved blot at rulle 3 meter.... (bonusinfo: NEJ der er ikke plads i hullet til en sådan).  Gutterne Kim, Keld og Ole, kæmpede alle, nogen blev kørt midt over og uden at nævne navne kom Ole hjem med et hæderligt 1-0 nederlag. Captain og frue var besat af bunkerfeber denne dag - vi er faktisk oppe hele vejen, men taber de sidste 3 huller i netop bunkers, hvor vi begge to må slå ud fra... 1-0 til Skanderborg. Vi har efterfølgende indsendt en sand klage om grus i maskineriet til GG. (aka Golf Guderne). Summarum: vi går hjem med nedbøjet hoved og resultatet 2-9.

VH og god weekend

Henrik

 

MAN 29. APRIL

…bliver vi gæstet af GIVE. Vi stiller op i en mere klassisk formation med Vinther, Kalle Toft, Keld Ligeud og Madam Vaaben i startboxene. Med eders vante Domino+Holbech i mix. Alle singler præsterer en rigtig go’ gang golf. Særligt Hindhede havde denne dag åbenbart skiftet fra de blå til de grønne piller – og han saver modparten midt over med cifrene 9-8. Vores holddoktor var osse godt kørende på det morfin-boost han tog på hul 1, og vinder 5-3. Kim var kommet i mennesker-hænder som Jane var det – og de begge deler matchen på 18. Captain og dennes nytilkomne viv Frau Dominerende, havde genfundet sutten og vinder sikkert med 3 igen. Samlet 9-2 til vosses – og vi er back to square….

Efterfølgende havde Gastro46 dækket op i havestuen - til alle 3 seniorhold der spillede denne dag. Deres snitter med fisk og roastbeef fornægtede sig heller ikke denne gang… tak for mad. Rigtig fin servering - men prøv at iføre dig et strutskørt næste gang Jonas….

 

ONS 24. APRIL

Så kom vi i gang med årets turnering – ude imod KAJ LYKKE.

Lars Hansen, Olle M og Hindhede på singlepladserne, Anne-Birthe ved dameroret med Judith og Captain i mixen. Lars kørte i sit vante høje tempo og tog sikkert stikket hjem. Anne-Birthe havde mulighed for at dele på 18., med modstanderen ville det anderledes.

Ole og Keld kæmper, men holder ikke hjem og i mixen var vi lige da vi turnede. Så begyndte en snestorm og tsunami og jordskred og vulkanudbrud og et jordskælv… eller som det hedder, vi ramte slet ingenting og fik lammetæsk 5-3…. SÅ vi taber samlet 9-2. Meeeen al begyndelse kan være svær – og det sker ikke igen.

Some description