False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Indendørs træningslokale klar til...

Torsdag 19. marts 2020

Det indendørs træningslokale står klart til effektiv vintertræning

Vejle Golf Club har forbedret muligheden for medlemmerne til at få en rigtig god start på golfsæson 2019. Klubbens indendørs træningslokale er blevet grundigt renoveret og står allerede nu klart til effektiv vintertræning. Med den rigtige belysning, god varmeforsyning og hjælpemidler til at træne både sving og putteteknik, er der mulighed for at opnå en langt mere tilfredsstillende start på golfåret, hvis altså man lige husker at bruge lokalet regelmæssigt i de kommende måneder.

Lokalet er renoveret med økonomisk støtte fra firmaerne Alfred Jensen & Søn A/S, Hoka Gulve og Tæpper, Nordea Fonden, Rationel Tagdækning A/S, R2Group og W. Domino A/S. Hovedsponsoren i projektet er CHT Biler, der ligger på Ibæk Strandvej, og lokalet er derfor navngivet CHT Biler Indoor.

Træningsrummet indeholder to udslagssteder suppleret med en puttinggreen. I forbindelse med istandsættelsen er belysning og varmeforsyning renoveret, mens net og udslagsmåtter er skiftet til nyt.

For at sikre minimum af skader på inventar og normal oprydning vil lokalet været aflåst. Der er installeret et   låsesystem, der gør det muligt at bruge sit DGU-kort som nøgle, og det bliver aktiveret den 31. januar 2019. Det er gratis for medlemmer af VGC at benytte lokalet, men for at DGU-kortet kan blive aktiveret som nøgle, kræver det en henvendelse til sekretariatet.

I denne forbindelse vil der være ekstraordinært åbent i sekretariatet lørdag den 26. januar 2019 fra kl. 9.00 – 12.00.

I forbindelse med indretning af lokalet i midten af 1990’erne har tidligere, desværre nu afdøde, medlem Erik Thomsen malet et par golfspillere på væggen, som var kendt for at benytte træningsfaciliteterne målrettet – bl.a. den professionelle golfspiller Karina Ørum, der var tilknyttet VGC som en Danmarks første professionelle kvindelige golfspillere. Det er samme Erik Thomsen, der har tegnet portrætter af klubbens tidligere formænd og æresmedlemmer, som hænger til skue i klublokalet bag restauranten.

Udover juniorafdelingen bruger også klubbens træner lokalet regelmæssigt til undervisning. Der er således planlagt en række sæsonstartshold fra februar i træningslokalet.