False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Boldrende fjernes fra vinterbanen

Tirsdag 16. marts 2021

På bestyrelsens seneste møde blev det besluttet at fjerne boldrenden fra vinterbanen, så der fremadrettet kun vil være faste starttider, som bookes i golfbox på sædvanlig vis.

”Der gælder jo det særlige forhold, at vores bane om vinteren består af 18-huller, og tidsbestilling gør, at man kommer på banen til planlagt tid, og at spillet glider bedre, når spillerne går på banen med intervaller på 7/8-minutter”, fortæller formand Claus Svold om initiativet.

”Det er ikke direkte forholdene omkring corona, der får os til at fjerne boldrenden, men det hjælper til at få spillerne på banen uden at ”klumpe sammen” omkring første tee. Ønsket er først og fremmest, at medlemmerne en god oplevelse af at kunne komme på banen, og i endnu højere grad have overblik over, hvornår der er plads på banen”, fortæller formanden.

Boldrenden fjernes fra i morgen onsdag den 18. marts, og gælder frem til åbningen af alle 3 sløjfer. Bestyrelsen vil følge med i, hvordan det nye initiativ påvirker spil og flow på banen.