False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Byrådet godkender låneoptagelse

Torsdag 20. maj 2021

Vi fik lån til ”varm hal” og overdækning af rangen
- men ikke til korthulsbanen – endnu

Byrådet har givet accept af pant og lånegaranti til investering i greenkeepergården og overdækning af driving rangen.

Det betyder, at golfklubben nu kan optage pant i ejendommen for et kreditforeningslån på 1,1 mio. kr. og herudover har fået en lånegaranti på 0,8 mio. kr.

Hvis de to projekter godkendes på generalforsamlingen den 16. juni, kan vi komme i gang med at forbedre vores greenkeeperes arbejdsmiljø og få udvidet overdækningen af rangen væsentligt.

Bestyrelsen glæder sig over, at lånemulighederne er på plads i forhold til at komme i gang med de to øverst prioriterede projekter.

Desværre godkendte Byrådet i denne omgang ikke lånegarantien til kortbaneprojektet.

”Vi vidste godt, at kommunen skulle gå en del ekstra mil i forhold til vores brugeraftale, hvis vi skulle have haft lånegaranti til alle tre projekter på en gang. Det skete desværre ikke, og vi vil derfor i første omgang prioritere gennemførelsen af de to andre projekter. Det betyder ikke, at kortbaneprojektet er opgivet, men vi vil nu bruge lidt tid på at arbejde det endnu mere igennem og herunder indhente erfaringer fra andre klubbers tilsvarende projekter og så vende tilbage omkring finansiering og realisering”, udtaler formand for VGC Claus Svold

Bestyrelsen arbejder på en tidsplan for gennemførelsen af de to første projekter, så vi kan komme i gang, efter at generalforsamlingen forhåbentligt har godkendt dem.

Generalforsamlingen er onsdag den 16. juni 2021