False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Baneudvalget inviterer til Banens Dag...

Onsdag 29. januar 2020

Fra Banens dag i marts 2018

Banens dag den 30. marts

Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt, og baneudvalget indkalder derfor til Banens Dag, lørdag den 30. marts i tidsrummet kl. 9.30-13, hvor medlemmerne kan hjælpe klubben med at klargøre banen til spil. Det sker ved manuelt arbejde i 3-3½ time efterfulgt af varm suppe og hygge i klubhuset.

Denne gang er det overordnede tema: Beskæring af Skoven, der på samme måde som det er sket på Sletten og Parken ”ryddes op” i udvalgte områder, hvor bolden efterfølgende bliver lettere at finde og spille, og greenkeeperne bedre kan vedligeholde området i det daglige arbejde.

”Der er lagt op til en herlig lørdag med masser af ”golffitness” for deltagerne. I vanlig stil er medlemmernes opgave af manuel karakter, mens de tilstedeværende greenkeepere betjener maskiner og udstyr i forbindelse med opgaverne”, fortæller Chefgreenkeeper Kristoffer Harreby.

Ved den seneste ”Banens Dag” i november 2018 mødte omkring 30 medlemmer frem til en aktiv indsats en lørdag formiddag.

”Der bliver virkelig taget fat, og vi er utroligt glade for indsatsen, der udover arbejdsfællesskabet også giver mulighed for at fortælle lidt dybere om arbejdet med banen”, fortæller Kristoffer Harreby.

Foruden god fitness på golfbanen giver samværet også mulighed for at lufte nogle tanker og erfaringer med spillet på banen, ligesom baneudvalget tager imod konkrete forslag til det videre arbejde. Der er tilmelding via golfbox – hvor du har en yndlings grensaks er du velkommen til at medbringe den, men ellers råder golfklubben over al det nødvendige udstyr.

/vel mødt
Paul Sørensen
Baneudvalget