False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Hvornår åbner skoven så?

Onsdag 29. januar 2020

Vejret driller os, men der arbejdes ihærdigt på at åbne Skoven for spil. Det sker på onsdag, den 8. maj, hvor banen er klippet og klar til at tage imod golfspillerne.

”Som tidligere fortalt var vi for optimistiske i vores første udmelding om at åbne Skoven efter påske. Jordtemperaturen er i øjeblikket for kold til at få de nye græsfrø til at spire ensartet i det ønskede tempo, og det er årsagen til, at vi mod forventning ikke har åbnet for spil tidligere”, fortæller Chefgreenkeeper Kristoffer Harreby.

De kommende dages vejrudsigt med nattefrost og kolde dage hjælper ikke græsfrøenes udvikling, men det store pres på den øvrige del af anlægget gør, at vi synes det er nødvendigt at gå lidt på kompromis og dermed også fordele spillerne ud på alle tre sløjfer.

”Det er greens, der trods en lige så intens forberedelse som på resten af VGCs anlæg, ikke helt har nået den standard, som vi ønsker, og golfspillerne vil opleve nogle af Skovens greens på samme niveau, som da den øvrige bane blev åbnet for uger siden”, fortæller Kristoffer Harreby.

Varme og vand vil hurtigt kunne få Skoven løftet op på samme standard som de øvrige huller.

For at tage hensyn til banen – og til golfspillerens oplevelse af spillet – vil der fortsat skulle spilles med oplæg på tætklippede arealer indenfor et scorekorts bredde, for at bolden får et rimeligt leje.