TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Ny forpagter af restauranten i Vejle Golf Club...

Fredag 14. februar 2020

Vejle Golf Club satser på unge, friske kræfter til forpagtning af klubbens restaurant. Jonas Hansen fra Grindsted, handelsøkonom, og Pernille Worm, uddannet kok fra Hotel Svanen i Billund, arbejdet på ”Ti trin ned” og senest Madindustrien på Dæmningen i Vejle, hvor Jonas også gennemgik praktikken i sin uddannelse. Deres fælles køkkenchef anbefalede dem til Lars Skou, næstformand i Vejle Golf Club, og således kan et nyt, spændende kapitel med dejlig mad og gode arrangementer udleves i golfklubben.

”Vi ønsker ikke bare at sælge mad, men at give vores gæster en helhedsoplevelse”, fortæller Jonas Hansen, der beskriver sin rolle som den udadvendte tovholder, mens Pernille er den kreative kraft i køkkenet.

”Vi ønsker at give køkkenet et moderne udtryk, og vi vil gerne friste medlemmer og gæster med en god blanding af det danske og det franske køkken, så flere får øjnene op for den herlige oplevelse det er at spise her med en vildt smuk udsigt”, fortæller Jonas Hansen.

Den nye forpagter håber at kunne slå dørene op til ”Gastro 46”, som restauranten kommer til at hedde fremover, omkring den 1. april, men først skal lokalerne have en grundig renovering.

”Vi starter med at give restauranten et andet udtryk, så det fremstår mere spændende – både for klubbens medlemmer og gæster”, fortæller Jonas Hansen, der vil invitere til reception, så snart der er styr på den præcise åbningsdato.

Bestyrelsesmedlemmerne næstformand Lars Skou og Stig Brogård Andersen har været tovholder i processen med at finde en ny restauratør til klubben, fortæller, at der har været flere henvendelser, efter det blev kendt, at klubben ledte efter en ny forpagter. Det har været vigtigt for klubben, at de nye forpagtere vil kunne drive restauranten i en længere årrække, og at forretningsmodellen giver gode resultater, både for forpagterne og golfklubben.

”Det glæder mig oprigtigt, at vi har fået lavet en aftale med det unge par. Jonas og Pernille har fået nogle utroligt gode referencer og er begge meget serviceminded og innovative. Dette set-up giver os en unik chance for at bringe VGC’s restaurant til nye standarder, og jeg håber, at I alle vil støtte op og give det nye værtspar en god start”, siger Lars Skou.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Vejle Golf Club på tlf 75858185.