TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Arne Jensen har slået sit sidste slag

Søndag 23. maj 2021

Mindeord

Det er med stor sorg, at Vejle Golf Club og Senior Section må tage afsked med Arne Jensen, som nu har slået sit sidste slag. Arne sov stille ind i sit hjem natten til den 19. maj 2021.

Arne var en ildsjæl og passioneret golfspiller – vel nok Senior Sections bedste spiller med det laveste handicap - og næsten daglig cyklede han fra hjemmet i Mørkholt til Vejle Golf Club for at spille en runde golf. Kun om onsdagen, når han skulle gøre rent (sagde han!), måtte han blive hjemme.

Selvom Arne havde langt færre slag at gøre godt med end sine medspillere i Senior Section, var han næsten altid at finde på præmietavlen, og han høstede stor respekt for sine fremragende golfevner.

Siden 2016 har Arne siddet i bestyrelsen for Senior Section, hvor vi blandt andet kender ham som den, der ofte stod for vores årlige sommerudflugt. Det skete aldrig uden han først havde prøvespillet banen og forhandlet sig til en god pris.

Det blev altid lidt festligere, når Arne deltog. Ikke mindst også på de årlige udenlandsture med Senior Section. Her husker vi alle, når Arne til ”after-golf” sluttede af med sangen ”Veras Vinter ven”.

Som person kender vi Arne som ham, der altid havde en kvik kommentar parat, han var positiv, lun og havde god humor med ”et blink i det gode øje”. Var der noget, han ikke ville se, så vendte han blot ”det dårlige øje” til – sagde han!

Arne blev tidlig på året ramt af alvorlig sygdom, og var igennem indlæggelse og operation, hvorefter der kom nyt håb og optimisme hos Arne, og kort derefter kunne vi igen møde Arne på golfbanen til en runde. Desværre fik Arne for få uger siden tilbagefald med ny indlæggelse, men kom hjem til sin elskede Hanne og deres smukke hjem i Mørkholt, hvor han sov stille ind.

Arne vil blive savnet på golfbanen og i Senior Sections bestyrelse – vi har mistet en god ven. Vi siger TAK for mange gode timer og sender vores varmeste deltagelse til Hanne og familien.

Æret være Arne Jensens minde.

 

Bestyrelsen

Senior Section