False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Intensiv opstart på TryOut

Onsdag 13. maj 2020

Det bliver efter Plan B, når TryOut går i gang onsdag. Små hold, så der max er 10 personer til stede, og overholdelse af alle retningslinjer vedrørende Corona virus, god afstand og frisk luft. Til gengæld bliver der afviklet syv hold i de næste tre dage og i hvert fald seks hold i næste uge, da næsten 100 personer står klar til at komme i gang med at prøve golf.

”Det bliver intensivt, men vi har i begynderudvalget lavet en god plan sammen med træner Talal Sidani, så alle får en god introduktion til klubben og til spillet”, fortæller formand for begynderudvalget Dennis Thomsen.

"Vi vil i hvert fald gøre os ihærdige anstrengelser for at få hele kabalen til at gå op, trods forsamlingsforbud og alle de mange restriktioner, som er gældende. Men jeg er sikker på, at vi nok skal komme godt fra start, og at de nye medlemmer får en positiv oplevelser med at prøve vores fantastiske sport", siger Dennis Thomsen.

For Vejle Golf Club er det rigtigt positivt, at ligeså mange som i de tidligere sæsoner har lyst til at prøve golf og melder sig til TryOut. Det koster kun 300 kroner, og som TryOut medlem har man adgang til alle træningsfasciliteterne og spil på Korthulsbanen. Når man har gennemgået begyndersystemet får man DGU-kortet og må spille på den store bane.

Interesserede kan tilmelde sig til TryOut her på hjemmesiden, eller ved at henvende sig til sekretariatet. Eneste krav er, at man ikke tidligere har haft DGU-kort. Der bliver løbende oprettet nye hold, efterhånden som deltagerne melder sig til.

Læs mere om TRYOUT her