False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Mesterskab for golfspillere i Vejle Kommune

Mandag 06. september 2021

Søndag den 12. september skal Kommunens dygtigste golfspillere kåres. Det sker i Vejle Golf Club, hvor 58 klubmestre og runner-ups fra henholdsvis Give-, Jelling- og Vejle Golf Club konkurrerer om titlerne i 7 forskellige rækker, inddelt fra junior til superveteran. Det er ottende gang, at mesterskabet afvikles, og værtskabet går på skift mellem de deltagende klubber.

”Vi oplever stor interesse blandt spillerne for at deltage i mesterskabet, som blev til i tæt samarbejde mellem turneringsudvalgene i Give, Jelling og Vejle. Ønsket var at skabe en ramme, hvor de dygtigste spillere kunne udfordre hinanden og gennem venskabelig konkurrence kunne motivere træningsflid og viljen til at blive dygtigere til golf”, fortæller Lars Bo Cæsius, der er tovholder for søndagens arrangement i Vejle Golf Club.

Ud over at få sit navn indgraveret på en vandrepokal, får vinderne af de enkelte rækker et badge, som kan bæres synligt på golfbag’en.

Turneringen spilles søndag fra kl 10, og der er adgang for publikum, som har lyst til at se god golf på nærmeste hold. Score kan følges på golfbox