TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

5. division, herrer

Afsluttende overskrift efter 2019 sæsonen for herrernes 3. hold lød således ”5. Div Herrer – En weekend med 2 sejre” (6,5–5,5 & 7–5) – og sådan startede 2020 sæsonen også!!!

I Horsens slog vi 13. juni Stensballegaards 2. hold med 6,5-5,5.

Vores ”stjerne” spiller Peter Bojsen vandt i 1. single en overbevisende med 4/2, og det på trods af han som en sand gentleman delte et hul som modstanderen allerede havde givet ham, da de efter søgen fandt modstanderens ”lost” ball i modsat side af fairway ved siden af Peters egenbold, godt gået!

Den første debutant Dennis Thomsen, spillede en god kamp ud til sidste hul som modstanderen desværre vandt, og derfor en knebent nederlag på 1/0. 

Den anden debutant Nikolaj Julius Rotbøl skulle have special dispensation fra DGU pga den unge alder, men det kunne ikke mærkes på banen. Han mødte en modstander med noget lavere handicap under 5, men kæmpede sig dog hele vejen til 16 hul, men måtte se sig slået 3/2.

På trods af at både Niels Lysgaard-Madsen samt Christian Vedel Egly begge havde døjet en del med skader, meldte de sig klar til kamp. Det viste sig sig at være fornuftigt, da de efter en lige kamp til sidst trak fra og vandt en velspillet kamp med 3/2.

Peter Worsøe og undertegnede stod for den sidste og afgørende kamp som vi egentlig havde rimeligtunder kontrol det meste af vejen, og havde da også flere chancer for at lukke, desværre uden succes. 

Heldigvis fik vi med en up ned af 18. hul at vide at vi kunne nøjes med uafgjort, hvilket var befriende da jeg kort forinden havde slået bolden laaaangt ud i høet. Men de 1.5 point for uafgjort betød en god sejr til holdet, specielt med modstanderens hold handicap taget i betragtning.

I Stensballegaard slog vi 14. Juni Horsens 2. hold med 7-5

Bernd Larsen Linde var så venlig at springe til og hjalp os da vi havde et par afbud om søndagen og han overtog 1. single rollen. Det blev ikke kun en meget velspillet kamp, men også spændende til det sidste hul. Desværre trak hcp 3 modstanderen det længste strå og det blev et nederlag på 1/0.

Niels Lysgaard-Madsen var blevet sendt ud i single pga en taktisk ændring og han fortsatte det stærke spil fra dagen før og vandt også en tæt kamp med 2/1.

Unge Nikolaj Rotbøl viste ikke kun hans store potentiale men også en meget stærk psyke da han vendte en 4 nede efter forni, til en fantastisk 1/0 sejr, godt gået Nikolaj!

Vores seneste debutant Anders Leth Kjeldsen blev sat i foursome med Dennis Thomsen. Vi vidste fra start at det ville blive meget svært opgave imod to meget lave hcp modstandere, som også vandt overbevisende dagen før. Den nye foursomekonstellation viste sig at være rigtig stærk og kampen var ret lige i lang tid, indtil et par huller faldt ud til modstanderen til 3/2 nederlag. Super godt gået af de to unge mænd som vi helt sikkert kommer til at se mere til.

Den sidste ”erfarne” foursome med Peter Worsøe og undertegnede fortsatte godt spil fra dagen forinden, og var oppe det meste af kampen, og havde igen flere chancer til at lukke kampen. Det blev lidt mere nervepirrende end det burde med 1 oppe ned af 18. hul (som vi jo skulle bevare for hold sejr!) samtidig med at begge holds spillere samlet ved green.  Heldigvis var vi i stand til at holde os til fairway og green hele vejen, så sejren blev hentet hjem med en 2/0 sejr. 

Dermed er oprykning til 4. division en kendsgerning, tak for en super god indsats, specielt til de nye unge spillere! Nedenfor link til 5. division vest, pulje 4

https://www.golf.dk/sektionsside/golfbox-links#/competition/2421921/roundrobin

 

/Jan Bertelsen