False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

D-Tour

D-Tour er en individuel handicap-regulerende turnering med en fælles social afslutning med spisning. D-Tour er en mulighed for at styrke samværet med andre golfspillere i distrikt 2 og en god turnering at deltage i, når man er klar til at spille turneringer på nye baner og gerne vil møde mange andre unge mennesker, som spiller golf. 

Uanset om man har ambitioner for sit golfspil eller man bare vil hygge sig med andre, er D-Tour en god turnering at deltage i. Der er fokus på det sociale samtidig med udviklingen af den enkelte spiller. Derfor er turneringen også med til at forberede overgangen til de lavere handicapgrupper og fx ranglisteturneringer og DGU Elite Tour for dem, som har ambitioner om dette. 

D-Tour består af 6 afdelinger og finalespil (Super Cup, Mini Cup og Maxi Cup) fordelt på U13, U16, U19 og U25. Hver gruppe spiller på 3 forskellige niveauer: First, Future og SuperFuture. Der spilles 9 eller 18 huller, afhængig af alder og niveau. Se D-Tour turneringsstrukturen

Læs mere om D-Tour i Distrikt 2.

 

Hvem kan deltage
Alle op til 24 år
Hcp: 54-4

 

Hvor (Distrikt 2)

23. april - Trehøje GK

21. maj - Give GK

11. juni - Kellers Park GC

2. juli - Hammel GK

30. juli - Mollerup GC

3. september - Jelling Gk

Læs mere her

 

Tilmelding
Tilmelding skal ske i Golfbox samlet fra d. 30.04.2022 eller afdelingsvist senest 7 dage før den enkelte afdeling. Bemærk, det er spilleren selv eller forældrene, der tilmelder via Golfbox, hvor der bruges DGU-login.

Pakkepris for .1-6. afdeling
Distrikt 1, 2, 3 og 5 er prisen kr. 900,- inkl frokost.
Distrikt 4 er prisen kr. 400,- ekskl frokost 

Prisen for deltagelse i D-Tour, hvis man ikke har tilmeldt sig pakken (alle afdelinger) er pr. afdeling kr. 250,- i distrikt 1, 2, 3 og 5. Distrikt 4 er prisen pr. afdeling kr. 150,-

Betaling
Klubben faktureres primo maj 2022

Juniorafdelingen betaler for deltagelse, uanset om man tilmelder sig alle 6 dage eller kun nogle enkelte dage.
OBS: Juniorafdelingen vil meget gerne betale for at du kan spille D-Tour, men hvis du melder dig til og ikke møder op, så er vi nødt til at sende dig regningen fra DGU på kr.250,- pr dag, du udebliver uden rettidig afbud.

Som udgangspunkt regner vi med, at du med tilmelding deltager i alle 6 afdelinger, men skulle der være en afdeling, du ikke kan deltage i, bedes du melde det hurtigst muligt via mail til Thomas Hartwich.

 

Afbud
Er du forhindret i at deltage, skal afbud meldes til Thomas Hartwich thh@dgu.org
Bemærk, du selv er ansvarlig for at melde afbud. 

 

Har du spørgsmål til D-Tour, er du altid velkommen til at kontakte Juniorudvalget