TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

D-Tour by Golfstore

Individuel turnering: Til og med 24 år

Hcp: 53,9 og under

D-Tour er en individuel turnering bestående af en handicap-regulerende turnering og en social fælles afslutning med præmieoverrækkelse. D-Tour er en mulighed for at styrke samværet med andre golfspillere i distriktet og en god turnering at deltage i, når man er klar til at spille turneringer på nye baner, og gerne vil møde en masse andre børn og unge, der spiller golf. 

 

Pakketilmeldingen er åben nu og frem til 30. april 2023 (se under marts måned på listen i GolfBox)

Afdelingsvis tilmelding åbner 1. april

Pakketilmeldingen lukker den 30. april 2023, herefter er det kun muligt at tilmelde sig turneringerne afdelingsvist

Ønsker du at tilmelde afdelingsvist skal dette ske senest fredag kl. 12.00, otte dage før den enkelte afdeling.

Målgruppe, rækker og spilformat

D-Tour er Danmarks største turnering for børn og unge. Uanset om man gerne vil noget mere med golf og med tiden spille eliteturneringer, eller om man bare gerne vil spille for sjov uden at fokusere på elitegolf, er D-Tour en god turnering. Der er fokus på det sociale, og samtidig er der fokus på udviklingen af den enkelte spiller. Således er turneringen også med til at forberede overgangen til de lavere handicapgrupper, som kan medføre deltagelse til ranglisteturneringer og DGU Elite Tour for den gruppe, der har ambitioner om dette.

D-Tour består af 6 afdelinger og finalespil (Super Cup, Mini Cup og Maxi Cup) fordelt på U13, U16 og U25. Hver gruppe spiller på 2 forskellige niveauer: Mesterrækken og A-rækken. Se turneringsstrukturen, der spilles efter herunder.

Hver afdeling afvikles 6 forskellige steder fordelt i hele landet på fastsatte spilledage. Som udgangspunkt afvikles der én turnering i hvert distrikt per afdeling. Dog afholdes der per afdeling to turneringer i distrikt 4 (Nordsjælland).

Hvem kan deltage
Alle op til 24 år
Hcp: fra 53,9 og under

Hvor (Distrikt 2)

Kan være et billede af tekst, der siger "Spilledatoer for D-Tour 2023 er: •Hedensted Golfklub 22. april 2023. Ebeltoft Golfklub- 20. maj 2023. Randers Fjord Golfklub- -10. juni 2023. Herning Golfklub- juli 2023. Odder Golfklub- 29. juli 2023. Askov Golfklub- 2. september 2023."

Læs mere om D-Tour hér: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/d-tour-golfstore

Betaling
Klubben faktureres primo maj 2023

Juniorafdelingen betaler for din deltagelse, uanset om man tilmelder sig alle 6 dage eller kun nogle enkelte dage.
OBS: Juniorafdelingen vil meget gerne betale for at du kan spille D-Tour, men hvis du melder dig til og ikke møder op, så er vi nødt til at sende dig regningen fra DGU på 150 kr. pr dag, hvis du udebliver uden rettidigt afbud.

Som udgangspunkt regner vi med, at du med tilmelding deltager i alle 6 afdelinger, men skulle der være en afdeling, du ikke kan deltage i, bedes du melde det hurtigst muligt via mail til Thomas Hartwich.

Afbud
Er du forhindret i at deltage, skal afbud meldes til Thomas Hartwich thh@dgu.org
Bemærk, du selv er ansvarlig for at melde afbud. 

Har du spørgsmål til D-Tour, er du altid velkommen til at kontakte Juniorudvalget

 

D-Tour's sociale fokus

D-Tour har fokus på at være en sjov turneringsoplevelse fyldt med kvalitet for alle. Udvikling af venskaber og sjov omkring den sport vi alle elsker er derfor i højsæde.

Alle afdelinger afsluttes med præmieoverrækkelse fordelt i de enkelte rækker*. Det er vigtigt at der rundes samlet af på dagen og der skabes et rum for samvær og hygge, efter en dag fyldt med koncentration på golfbanen.

Præmieoverrækkelse

Denne turnering har fokus på udvikling samt meningsfyldt konkurrence for den enkelte. Derfor præmieres nettovindere til hver afdeling, da golfsportens handicapsystem netop sørger for en meningsfyldt konkurrence for alle uanset niveau. Derudover er der også en bruttopræmie. 

Husk at støtte op om præmieoverrækkelserne. Både de børn og unge der vinder samt dem der ikke vinder får en god læring ud af at være med hele vejen. Det er en meget større oplevelse at få overrakt en præmie når der er klapsalver og publikum der anderkender den flotte bedrift. Får man ikke en præmie kan det tænde en motivation fremadrettet. Turneringen præmierer endvidere præstationer der udmærker sig på dagen i forhold til spillerens eget niveau, hvilket betyder at der vil være mange forskellige vindere fra gang til gang. Så selvom man ikke er i præmierækken den ene dag er man det måske næste gang, hvor det så er af stor betydning at der er nogle til at klappe af en.