TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Makker-Cup

Makker-Cup er en greensome-turnering, som afvikles over 2-4 spilledage. 
Det er en mulighed for at spille med en god ven eller veninde og for at stifte bekendtskab med makkerturnering og det at spille hul-spil imod andre. Du kommer også ud og oplever nye baner og møder en masse andre børn og unge, der spiller golf. 

Hurtigere og mere intens golfspil
I Makker-Cup er der fokus på sjov og samspil og konceptet trækker på nyere tanker om mere intenst og hurtigt golfspil, som vi kender fra GolfSixes.
Makker-Cup spilles i puljer med 4 makkerpar, der alle møder hinanden over 18 huller. Der spilles 6 hullers hulspil som greensome mod hvert par i puljen. Dermed skal man præstere hele tiden og samtidig starter man hurtigt på en frisk igen, hvis en enkelt match går skidt. Dette giver spillet mere dynamik og så er det tilmed sjovt. 
Alle 6 huller spilles færdig i alle matcher. Således kan en match ende 5-1.

Desuden skal hvert makkerpar bruge minimum 2 af de to spilleres drive på de 6 huller. 

 

Makker-Cup løber over 4 spilledage. 
Alle makkerpar spiller både første og anden runde, som ligger med ca. 2 ugers mellemrum. De bedste par går herefter videre til en finaleweekend (tredje og fjerde spilledag). Hvert makkerpar er altså garanteret minimum 2 spilledage. 

Makker-Cup er opdelt i U16 og U25 og det er alderen på den ældste spiller, der afgør hvilken række parret skal spille i. 
Alle par får matchende caps. 

De to første spilledage afsluttes med socialt samvær i puljen, hvor man drikker en sodavand sammen i klubhuset.
Til finaleweekenden er der overnatning og en masse socialt samvær på tværs af makkerparrene. Turneringen afsluttes med en flot præmieoverrækkelse. 

 

Hvem kan deltage
Hcp: 36 og ned 

Tilmelding
Tilmelding er efter først-til-mølle i Golfbox fra 1. april. 

Pris
Turneringsgebyr på kr. 600,- pr. par for hele turneringen. (Betales ved tilmelding)

 

Ved spørgsmål til Makker-Cup, kontakt venligst Juniorudvalget.