TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Træffælleskaber, Super6

Hvad er Træffællesskaber?

Dansk Golf Union har de senere år oplevet en tilbagegang i antallet af turneringsaktive U25 spillere. Andelen af børn og unge, der spiller minimum én turnering per sæson uden for egen golfklub, er alarmerende lav på kun 15,5 procent.  

Fra 2020 har DGU indført en ny aktivitets- og turneringsstruktur for U25 spillere, som Vejle Golf Clubs juniorafdeling bakker op og og vi er nu en del af et Træffællesskab sammen med 7 andre klubber i nærområdet. 

Hvis du vil vide mere om DGU's nye tiltag, så kan du læse mere her.

https://youtu.be/oCnWnYhd_gs

Super6

Hvem kan deltage
Hcp: Et højt handicap eller uden banetilladelse
Alder: 11-18 år.

Super6 er et ungdomstræf for de lidt ældre børn og unge mennesker, som er nye i golfspillet. Her har man mulighed for at spille mod andre ligesindede fra de omkringliggende klubber og måske arrangere at spille mod hinanden igen en anden gang.

Super6 er en samlet betegnelse for for de spilkoncepter, der spilles til disse ungdomstræf. Et træf varer ca. 3 timer, som typisk inkluderer opvarmning, turnering og fælles afslutning. 

læs mere om Super6 hér:

https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/super6

Spilkoncepter
Følgende spilkoncepter kan udgøre Super6:

1. Four-ball
2. Greensome
3. Drive, pitch and putt
4. DGU short game
5. Speed golf
6. Trackman combined

Spillerne inddeles i forskellige rækker til de forskellige træf, så man kommer til at spille med andre, som har ca. samme alder som en selv.

Hvor og hvornår
Klubberne sender invitationer ud, hvor det vil fremgå, hvilket spilkoncept der spilles efter, men du kan faktisk allerede nu tilmelde dig nogle af turneringer.
Bemærk, at nogle datoer fortsat mangler at blive fastsat. 

Sted
Info om dato og klub kommer


Tilmelding
Vil du allerede nu tilmelde dig en eller flere turneringer, så send en mail til Træfansvarlig Ruben Mejer. Husk at skrive, om det er Jungletræf eller Super6, du tilmelder dig. 

 

Har du spørgsmål til Super6 er du altid velkommen til at kontakte Ruben, som er Træfansvarlig.