1757
 

Senior B (C)

Sidst opdateret 4. juni 2019

Så sluttede dette års regionsgolf for Senior B8 Mandag den 3. juni skulle vi møde Lyngbygaard på deres hjemmebane i vores sidste match i indledende runde, og vi tabte desværre 7-4, og vores fire point blev denne gang vundet uden kamp, da en af deres herrer og hende, der skulle spille damesinglen ikke dukkede op. De øvrige herrespillere lå alle i handicap 10 og derunder. Det var for stor en mundfuld for os, så både foursome'en og de to herresingler blev vundet af dem. Dermed er vores regionsgolf slut for i år. Det har været nogle hyggelige runder, som alle blev afviklet i god og munter tone.

Tusind tak for i år til hele holdet for trofast fremmøde til matcherne.

Agnete Baisgaard, kaptajn SB8

--------------------------

Et knebent nederlag til Senior B8

Ja, øv, vi tabte i dag onsdag den 29. maj så knebent, at vi lige så godt kunne have vundet - 6/5 til Randers blev det. Vi vandt foursome'en og den ene herresingle, mens vi måtte se os slået i damesinglen og to af herresinglerne. Den ene herresingle blev afgjort med sidste putt på hul 18, hvor heldet faldt ud til spilleren fra Randers, ellers havde de delt matchen, og det havde været os, der vandt. Sådan gik det ikke - det var Randers, der vandt dysten. En fantastisk smuk og velholdt parkbane, kuperet og svær at spille, og en bane, hvor det er godt at have et par lokale med rundt sovs vejvisere.

Tillykke til Randers, og tak til Vejle-spillerne for en helhjertet indsats.

Den 3. juni venter Lyngbygaard!

Agnete Baisgaard, kaptajn SB8

--------------------------

Senior B8 vandt igen

Tirsdag den 21. maj spillede vi med Kalø hos dem. Vi havde hørt meget om, hvor speciel og meget kuperet Kaløs bane er med mange blinde slag. Og det er rigtigt - den ER noget kuperet, men ikke så meget som frygtet.

Vi vandt matchen 8-3. Damesinglen havde vi delt på forhånd, da vi begge havde fået afbud fra en damespiller. Dernæst vandt vi både foursome'en og to af herresinglerne - den ene så suverænt som 9/7 - flot, Tommy! Så det var blot en enkelt herresingle, vi måtte efterlade til Kalø.

Mange tak til spillerne for en superindsats. Dejligt at køre den lange vej hjem til Vejle med en sejr i baglommen.

Agnete Baisgaard, kaptajn SB8

--------------------------

Så kom sæsonens første sejr til SB8

Onsdag den 8. maj havde vi besøg af Kalø og spillede Skoven-Sletten. Der var tunge trusler i vejrudsigten med let regn hele vejen rundt, men vejrguderne var os venligt stemt og hold sig på måtten indtil de sidste få huller manglede. Også golfen gik godt denne gang, idet vi vandt 7-4 med en vundet damesingle, en overlegen vundet herresingle og en vundet foursome, mens to af vores herrer desværre måtte se sig slået af modstanderne.

Tak til alle spillere for en flot indsats.

Agnete Baisgaard, kaptajn SB8

--------------------------

Senior B8 i aktion igen

Mandag den 29. april tog vi imod Randers og spillede Parken-Sletten.
Desværre måtte vi indkassere endnu et nederlag - vores gæster slog os 6-5. Selv om vi havde to overbevisende sejre med en vundet herresingle på 6/5 og en vundet mixed foursome på 7/5 slog dette desværre ikke til mod gæsternes sejre i to herresingler og damesinglen på henholdsvis 5/4, 2/1 og 2/0. I næste uge prøver vi igen, denne gang mod Kalø.

Tak til alle spillere for en god indsats.

Agnete Baisgaard, kaptajn SB8

--------------------------

Så er Senior B8 i gang

Onsdag den 24. april tog vi imod Lyngbygaard og spillede Parken to gange, da banen var tætpakket på begge sløjfer med både kaniner og to regionsgolfhold.

Selv om resultatet med et nederlag til os på 3,5 point mod gæsternes 7,5 kunne ligne en omgang bøllebank til os, var det egentlig en utroligt tætspillet kamp, hvor foursome'n og to af herresinglerne blev delt og hvor damesinglen og den tredje herresingle blev tabt - damesinglen på hul 17 og herresinglen på hul 18. Så en superflot indsats af alle spillere - tusind tak til jer alle. Nu er vi i gang!

Agnete Baisgaard, kaptajn SB8

Some description