1757
 

4. division, herrer

Sidst opdateret 22. juni 2017

Herrernes 2. hold spillede i weekenden hjemme begge dage, og lå før runden på en 1. plads i puljen så det var to meget vigtige kampe mod henholdsvis Jellings 2. hold om lørdagen samt Stensballegaards 1. hold om søndagen. Vejle holdet bestod begge dage af følgende spillere:
Peter Bojsen Jakobsen, Alex Øbell Nielsen, Steen Madsen, Rene Kildsgaard, Frederik Villumsen, Peter Worsøe og Jan Bertelsen

Lørdag mod Jelling:
Jelling havde i første weekend på hjemmebane slået puljens favoritter Stensballegaard – så vi vidste vi skulle ”kridte skoene” inden den match. Det gjorde det top motiverede hold og det blev til en overbevisende sejr på 10-4. Peter Bojsen vandt med 2/1 uden iflg eget udsagn at spille prangende, Alex gik som den eneste op af hul 18 og holdte sit cool til en 1/0 sejr. Steen og Frederik var ikke så skarpe som normalt og tabte begge 4/3. Rene vandt en god sejr på 3/2, mens Peter og undertegnede vandt en velspillet match i foursome med 3/1.

Søndag mod Stensballegaard:
Efter uafgjort i udekampen (første spille runde) imod pulje favoritterne fra Stensballegaard, vidste vi godt at dette nok var kampen om oprykning.... Stensballegaard stillede op med ikke mindre end 3 spillere under hcp 1!. Peter Bojsen spillede en super match og vandt overbevisende med 6/5, Alex fortsatte med sejr og chippede i hul på Parken 7 til stor applaus samt en 3/2 sejr. Steen tog hævn for dagen før og vandt flot en 4/3 sejr, imens Rene var nede fra start mod en loooooong hitter, vendte han også stille og roligt kampen der endte med en stor sejr på 5/3. Frederik spillede en fantastisk kamp mod deres pro som var tæt på handicap 0, og vendte tilbage fra dormy på hul 16 til en flot uafgjort. I foursome vidste vi det ville blive svært imod to lav handicappere, men efter mange gode kampe samt resultater på det seneste, troede vi på en potentiel overraskelse fra teestedet på hul 1 – det stoppede så der og med en ordentlig øretæve tabte vi 7/6 til to velspillende herrer fra Stensballegaard!
Med den 9-5 sejr er holdet nu 3 point foran nr. 2 samt meget, meget tæt på oprykning til 3. division – Enten uafgjort imod Jelling ude lørdag 12. August, eller sejr over Gyttegård hjemme 13. August vil betyde at vi vinder puljen, og selv med to nederlag er der stadig en mulighed da Jelling og Stensballegaard stadig skal mødes indbyrdes.
Vi forventer naturligvis selv at afgøre det hele!!!!!

Mvh
Jan Bertelsen

Se alle resultater her

%MCEPASTEBIN%