1757
 

Nyheder

Sidst opdateret 15. maj 2018

Lørdag blev årets første afdeling af DGU Girls Only Tour 2018 afviklet i Dragør Golf Klub. 

I A-rækken med 2 x 18 hullers slagspil fra scratch fik Vejle Golf Club et super resultat med hjem. Katrine Toftgaard Pedersen fik i et felt med 24 spillere en suveræn sejr med 10 slag ned til nr. 2 efter 2 runder i hver 79 slag. 

Med dette flotte resultat og nyt handicap, så spiller Katrine fremadrettet på DGU Elite Tour for piger, hvor næste afdeling afvikles primo juni i Sæby. 

Stort tillykke til Katrine.

 

Mange hilsner

Marianne Linde

Sportsudvalget

--------------------

OPLEV ELITEGOLF PÅ FØRSTE RÆKKE I VGC
WEEKENDEN D. 17. – 18. JUNI 2017

Some description

Eliteholdet 2017

I den kommende weekend spiller alle VGC´s 5 elitehold på hjemmebane, hvilket giver en unik mulighed for klubbens medlemmer at opleve god golf på forreste række!

Sportsafdelingen opfordrer til – og håber på – stor opbakning interesserede medlemmer, så vi i fællesskab kan skabe en særlig stemning på og omkring banen i denne weekend.

For klubbens mange nye medlemmer er det også chancen for at få sat ansigt på klubbens dygtigste spillere, og mulighed for at lure dem kunsten af – både på driving range og på banen.

Især omkring greenen på PARKENS hul 4, hvor spillerne kan opmuntres af positive tilkendegivelser og applaus (ved indspil til greenen og ved ud-putning), håber vi at mange publikummer vi forsamle sigog skabe ekstraordinær god stemning, som kan tages med på hullerne 5 – 6 – 7, der ofte er de afgørende i hulspilsmatcher i VGC.

Publikum er selvfølgelig også meget velkommen til at lægge vejen forbi Sletten 9 og Parken 1, hvor det tunge skyts tages op af baggen, og hvor mange af spillerne går efter green i 2 slag.

Restauranten har lovet at tænde op i grillen på terrassen, og dermed også bidrage til en særlig hyggelig dag i VGC.

Vi glæder og rigtig meget til at se mange af jer til en festlig og forhåbentlig sejrrig weekend.

De bedste hilsner og på snarlig gensyn
Sportsafdelingen i Vejle Golf Club

Weekendens program
Some description

-------------------- 

Sportsafdelingen tror på plads i slutspillet. Se artiklen i Vejle Amts Folkelblad.

 

-------------------

Flot sejr til Josephine Bertelsen 

Josephine Bertelsen har haft en god start på sæsonen. Hun spillede lørdag den 29. april Wilson Staff Junior Open i Odense Golfklub, hvor hun gik 2 flotte runder og vandt i en samlet score på 154 slag - 3 slag bedre end nr. 2

-------------------

Elitespillerne gør klar til divisionsspil d. 6-7. maj

Some description

Vi startede sæsonen i februar, som vi har gjort de sidste år med indendørs træning i Balle hver lørdag formiddag og siden slutningen af marts, har vi spillet elitematch lørdag morgen.
I år blev det besluttet, at vi skulle starte med lidt ekstra forberedelse til den første turneringsweekend. Vi har derfor haft træningslejr i weekenden d. 22-23. april for både dame- og herrespillerne.
Lørdag mødtes vi kl. 8 i Kolding, hvor der blev trænet et par timer sammen med både Talal og Anders, inden vi spillede 18 huller i hård blæst..
Søndag morgen kørte vi til Stensballe til en ny runde og træning – selvfølgelig endnu en kold dag med meget blæst, som vi alle sammen vist har mærket den sidste tid.
Det har været en rigtig fin weekend, med en masse træning og spil samt super stemning, så en rigtig god start på en ny sæson.
Vores første divisionsspil er den 6-7. maj på udebane.
Vi spiller alle sammen i Vejle den 17-18. juni og håber på en masse opbakning.

Holdene spiller i år i følgende rækker:
Damer:
Elitedivisionen
3. division
 
Herrer:
2. division
4. division

Some description