1757
 

A-rækken

Sidst opdateret 19. september 2017

Landsfinalen blev afgjort i Blommenslyst? pga. at Haderslev banen stod under vand – lidt ærgerligt da vi jo kender Haderslevs bane rigtigt godt.

Furesø stillede med et handicapmæssigt meget stærkt hold med højeste i 5.5 – men det blev en rigtig gyser.

Niels Lysgaard kom lidt dårligt fra start, men fik kæmpet sig ind i matchen igen, desværre fik han ikke udnyttet de få muligheder han fik til sidst, og taber knebent – Jan vores ´sikre ´ og ubesejrede kort, var oppe mod en virkelig stærk spillende modstander, og denne gang, var det så Jan selv, som fik halvstore kløL – Brady spillede igen igen rigtigt stabilt, men var ligeledes oppe mod en skrap modstander, og deler sin match – Eva skulle op imod en 4.7 modstander, så hun skulle vise alt det bedste hun havde i sig, og det var lige hvad hun gjordeJ Så efter 13 hul sagde Eva ´tak for kampen, og årets flotteste sejr på hele 6/5 var en realitet, i øvrigt 7 slag bedre end sit hcp.

Så var det op til Charlotte og undertegnede, at få sejren hjem, og da vi havde vundet alle vores tidligere kampe i år, var vi positive, selvom at vores modstandere var lidt lavere end os i hcp. – matchen bølger frem og tilbage, og alt er helt lige op af 18 hul – her måtte vi dog have dagens dommer tilkaldt vedr. et drop, men det gik helt fint, og ingen sure miner, over dommerens beslutning – de ligger på green 5 meter fra pinden, og vi ligger små 2 meter fra samme – de brænder deres put, så vi har muligheden for at tage titlen, men ak, sølle 2 cm. gør, at bolden ikke går i hul, og vi deler vores match, og taber samlet med 6 ½ - 4 ½ til FuresøL

Men alt i alt en fantastisk sæson med lutter sejre ( til i søndags ) og en tro på, at vi kan/kunne gå hele vejen.

Resultater i Finalen var som følger:

3/2 taber Niels Lysgaard i 1 single.

6/5 taber Jan Bertelsen i 2 single.

A/S i Brian ´Brady´ Pedersen I 3 single.

6/5 vinder Eva Panduro I damesingle

A/S med Charlotte Holst/Peter Worsøe I foursome.

 

Tak til alle ovennævnte for sæsonen som gik

 

PS. STORT tillykke til Højgaard & Co