1757
 

A-rækken

Sidst opdateret 17. september 2018

Finalen, som jo var en gentagelse af sidste års match mod Furesø, blev modsat sidste år, en ret ensidige affære denne gang, og desværre med Furesø som suveræn vinder. 

Efter de første 9 huller er alle matcher helt åbne, men med et birdie orgie i flere af kampene til Furesø på bagni, blev vi sat godt og grundigt på plads. 

Eneste positive var, at Regions Ledelsen garanterede, at man går tilbage til de gamle regler de næste mange år, og så må vi se, om det kan blive 3 gang lykkens gang næste år.

Resultater nedennævnt:
4/3 taber Christian Taul
2/0 taber Jan Bertelsen
4/2 taber Niels Lysgaard
4/2 taber Anne-Birte Taul
4/2 taber Anna-Marie Jensen og Peter Worsøe

MEN, stadigvæk en fantastisk sæson, med nogle virkelige flotte sejre, og ikke mindst godt spil – vi kom en del rundt i Danmark, og fik spillet en masse forskellige baner.

Ud over en stor tak for sæsonen til de ovennævnte spillere, skal der også lyde en stor tak til følgende som hjalp til i år: Anne-Sophie Friis, Marianne Linde, Charlotte Holst, Kirsten Møller og Morten Løve.

 

Peter Worsøe

-----------------------

Vi spillede på Holmsland Klit fine bane mod Odense i Finalen. 

Det blev en overraskende stor sejr igen – der var ingen slinger i valsen, alle singler vinder overbevisende, og foursome med Anna-Marie Jensen som ny makker til undertegnede vinder også til sidst.

Så en imponerende sejr med 11-0. 

Resultater var følgende:
5/4 vinder Christian Taul
6/5 vinder Jan Bertelsen
4/3 vinder Niels Lysgaard Madsen
6/5 vinder Anne-Birte Taul
2/0 vinder Anna-Marie Jensen og Peter Worsøe

Vi skal så til Halsted Kloster på Falster førstkommende søndag, hvor vi får mulighed for revanche, for sidste års knebent nederlag til Furesø.

 

Peter Worsøe

 

------------------------

Igen havde vi en lille fordel i hcp. og det udnyttede vi til det fulde.

Christian i 1 single var 4 oppe efter 9 huller og vandt meget sikkert – Jan måtte kæmpe hårdt imod en meget velspillende modstander, men hiver sejren hjem på hul 18 – Niels Lysgaard var ligeledes ude i en hård match og er nede det meste af runden, men et flot langt slag ind til pinden på hul 18 gør, at han ikke bare indhenter sin modstander, men vinder med mindst mulige margin – Anne-Birte var ikke helt tilfreds med sit spil, men holder alligevel sikkert hjem – Anne-Sophie og undertegnede førte fra start til slut.

Så en flot sejr på hele 11-0, resultater nedennævnt:

4/3 Vinder Christian Taul
2/0 vinder Jan Bertelsen
1/0 vinder Niels Lysgaard
3/2 vinder Anne-Birte Taul
5/4 vinder Anne-Sophie Friis og Peter Worsøe

Anne-Sohie Friis blev jo en flot klubmester til weekendens klubmesterskaber, men det gør, at hun gik langt ned i hcp. og desværre ikke mere kan spille for holdet – så vi skal have fundet en ny spiller til Finalen d. 09. september på Holmslands Klit mod Odense.

 

Peter Worsøe

 

 

Nogle beskrivelse