1757
 

Senior A

Sidst opdateret 10. april 2018

Halløj i stuerne,

Velkommen til en ny sæson, hvor vi må prøve om ikke vi liiiige kan gi’ den en bette skalle mere i år, med det mål at komme i mellemrunden… Damesiden har vi på plads allerede med Jane Vaaben + Judith, og som reserver, Laila og Susanne.

Til herrerne, skal vi ha’ fundet de endelige 3 + 2 reserver, som afgøres gennem kvalifikation – bedste 2 ud af 3 runder. Kval-spilledage som følger:

Mandag d. 9. april kl. 17.00 - Sletten/Parken
Mandag d. 16. april kl. 17.00 - Sletten/Parken
Mandag d. 23. april kl. 16.30 - Skoven/Sletten

Jeg regner med selv at deltage – hvis ikke, sendes scorekort til mig per email: mail@sjoot.dk eller som foto til min mobil 29 64 92 12, SENEST 25 april.

Kampprogrammet ser således ud, så der hermed er mulighed for at planlægge:

Some description


_____________________________________________________________________________________________________

 

Halløj alle mand og mand-inder…

sæson 2018 i regionsgolf A, står for døren. I år er vi atter tilbage i en gruppe med 4 hold; Skanderborg, Lillebælt og Odder, så der venter i alt 6 indledende matcher. 3 ude, 3 hjemme

Der er allerede nu et talstærkt herrefelt anmeldt til de 5 pladser; 3 faste og 2 reserver som det ses her på siden. Jeg har næsten damerne på plads, men tilmeld jer endelig, ladies, så vi kan få en kamp om pladserne på dame-siden ditto.

Jeg informerer snarest om 3 kamp-datoer, hvor alle spiller de 18 huller, som skal gennemføres inden udgangen af April  - om Vejr-guderne vil.. Man kan så smide den ringeste af de 3 runder væk. De 5 bedste herrer kommer med, 3 faste + 2 reserver, hhv. de 4 bedste damer – 2 faste og 2 reserver.

Det var sgi’e skæg… i 2017 med rigtig godt socialt samvær efter alle matcher – ude som hjemme – hvor vi blot manglede et sølle halvt point for at komme i mellemrunden… Så mellemrunden er målet for 2018…!

SÅ HALLÅ DERUDE - meld jer endelig til og oplev en anden og supersjov dimension i golfen.

Some description

Med go’ golf-hilsen
Henrik Holbech

 

Forudsætninger
Aldersgrænse - Herrer 50 år - Damer 50 år

Holdleder  Henrik Holbech
Mail mail@sjoot.dk
Mobil 29649212


Her kan du tilmelde dig.

Ved overtegning gennemfører holdkaptajnen en kvalifikationsturnering i foråret 2018. Holdkaptajnen er forhåndsreserveret en plads på holdet.

Følgende vil gerne deltage...
(opdateres hver fredag)

Henrik Holbech 
Lars Melson
Torben Hviid
Michael Suhr
Kim Vinther
Kent Brejnholt
Keld Hindhede
Judith Domino
Palle Jensen
Peter Aarestrup

Some description