17441760
 

Elitedivisionen, Damer

Sidst opdateret 18. juni 2018

Horsens - Vejle 6-6

Morgenens foursomes skulle vise sig at blive en tæt affære. Begge matcher trak spændingen helt til hul 18, her sikrede Vejle sig en 3-1 føring inden eftermiddagens singler. Til eftermiddag skulle der ikke kun kæmpes mod Horsens spillere men her valgte det danske vejr også at vise sig fra sin mindre gode sige, der skal derfor lyde stor tak til folket som trodsede vejret og hjalp Vejle pigerne med god opbakning i Horsens. Josephine valgte at gøre kort proces og vandt tidligt sin match. Desværre måtte Iben og Linette se sig slået på hul 16 og 17. Dermed var Stephanie sidste spiller på banen, hun delte sin match mod Horsens 1. Single og dermed måtte Vejle tager hjem med et point og vådt tøj i bagagen.  

Vejle - Aalborg 10-2

Efter en tæt kamp i Horsens var pigerne knap tørrer før de søndag tog imod en forstærket udgave af modstanderen fra Aalborg. Vejrudsigten var ikke lovende ved middagstid og det problem havde Vejle en særdeles effektiv strategi i mod. Vejle kom stærkt fra start og vandt foursome på hul 13 og 14 og dermed nåede de akkurat at blive færdig inden torden og lyn måtte afbryde matcherne. Dermed var der en lang frokostpause inden singlerne skulle starte. Her fortsat Josephine takterne fra tidligere matcher og leverede endnu en weekend med max point, denne gang gik det ud over Majken som måtte se sig slået på hul 14. Iben og Linette vendte flot truende nederlag i deres singler til flotte sejre på henholdsvis hul 17 og 18, dermed var det af mindre betydning da Stephanie måtte se sig slået på hul 18. Endnu gang skal der lyde stor tak for den flotte opbakning på trods af det ustabile vejr.

Weekendens resultater betyder at Vejle ligger komfortabelt på førstepladsen med 3 point til nærmest forfølger Mollerup. Årets sidste hjemmekamp er 18. August mod Horsens og her har Vejle mulighed for at sikre sig første pladsen i puljen og dermed en plads i medaljeslutspillet. Lykkedes dette ikke er der heldigvis også muligheder når Vejle gæster Mollerup søndag den 19. August.