17441760
 

Elitedivisionen, Damer

Sidst opdateret 20. juni 2017

Some description

Weekendens hold i Santander Elitedivisionen (fv.) Linette, Stephanie, Iben og Josphine.

Lørdag Horsens:
Lørdag stod på lokal opgør mod Horsens som søgte revanche fra sidste weekend. Den fik de ikke. I modsætning til kampen i Horsens kom vi rigtig godt fra start, da Linette og Iben lynhurtigt sikrede sig en 7-5 sejr i den ene foursome. Josephine og jeg måtte kæmpe lidt mere men kom flot tilbage efter at have været nede med 3 kom vi tilbage og vandt på hul 18. Det sikrede Vejle en 4-0 føring at gå til frokost på. Eftermiddagen bød på en masse gode og spændende matcher. Alle matcher måtte en tur ned af 18. Da den første match blev vundet af Josephine, skulle vi andre blot sikre en uafgjort. Linette sørgede for en uafgjort som sikrede Vejle sejren. Jeg vandt en tæt match på hul 18, mens Iben måtte se sig slået på hul 18. Vi vinder samlet 8-4 over Horsens.

Vejle – Horsens 8-4
Stephanie og Josephine  vinder 1/0
Iben og Linette  vinder 7/5
Josephine Bertelsen vinder 1/0
Iben Hvass  taber 0/1
Linette Holmslykke uafgjort A/S
Stephanie Bertelsen vinder 1/0

Søndag Aalborg:
Efter 3 sejre i 3 kampe skulle vi søndag spille mod Aalborg, og en sejr vil sikre os en billet til medaljespillet til september. Aalborg kom med et stærkt hold og en 12-0 sejr i bagagen. Josephine og jeg tabte desværre tidligt vores match 4/3, mens Iben og Linette vandt en tæt match med en flot birdie på Parken 8. Nu var det tid til singlerne, og her fortsatte Linette og Iben med at dominere og sikrede hurtigt 4 point med sejre på 5/4 og 4/3. Derfor manglede vi blot 1 point for at sikre os sejren, det point blev sikret af Josephine efter hun spillede uafgjort i en tæt match. Jeg måtte desværre se mig slået på hul 18. Det betyder at vi vinder 7-5 over en stærk modstander fra Aalborg.

Vejle – Aalborg 7-5
Stephanie og Josephine  taber 3/4
Iben og Linette  vinder 3/1
Josephine Bertelsen uafgjort A/S
Iben Hvass  vinder 5/4
Linette Holmslykke vinder 4/3
Stephanie Bertelsen taber 1/0

4 sejre ud af 4 mulige betyder vi nu har sikret os en plads i medaljespillet til september. På vegne af holdet vil jeg gerne sige tusinde tak til alle der kom ud og støttede og tak til Jørgen Pagh for nogle gode billeder. Vi ser frem til at spille igen på hjemmebane den 12. august mod Sønderjylland, hvor vi med uafgjort kan sikre os førstepladsen i puljen. Derudover kan det allerede nu skrives i kalenderen, at vi spiller medaljespil i Stensballegaard den 2.-3. september.

Mvh.
Stephanie Bertelsen