17441760
 

Elitedivisionen, Damer

Sidst opdateret 18. august 2017

Lørdag: Hjemme mod Sønderjylland
Vi spillede lørdag en kamp som vi vidste kunne sikre os første pladsen i puljen efter 2 succesfulde weekender tidligere på året, 4 sejre ud af 4 mulige. Efter foursomes var stillingen 2-2 i et tæt opgør, hvor Josephine og jeg måtte se os slået tidligt, og derfor kunne støtte vores holdkammerater, Janneke og Camilla, som var kommet foran tidligt i deres match og holdte denne føring gennem hele runden. Det sikrede en sejr på 4/2 og en pausestilling på 2-2. Efter en god frokost i restauranten blev eftermiddagens singles spillede. Først ude var Camilla og Janneke som tidligt sikrede sig solide føringer og vandt matcherne i sikker stil 7/5 og 6/5, dermed var et uafgjort resultat sikret og førstepladsen i puljen i hus. Jeg vandt min match 4/2 og dermed var sejren også i hus, Josephine måtte desværre se sig slået på hul 18.
Josephine Bertelsen & Stephanie Bertelsen Taber 3/1
Janneke Schiøler Andersen & Camilla Christensen Vinder 4/2
Camilla Christensen   Vinder 7/5
Janneke Schiøler Andersen  Vinder 6/5
Josephine Bertelsen   Taber 2/0
Stephanie Bertelsen    Vinder 4/2
 
Søndag: Ude mod Aalborg
Søndag gik turen til det nordjyske. Med lørdagens sejr i bagagen, var der (heldigvis) ikke meget på spil. I en stærk blæst på det flotte anlæg i Aalborg måtte vi desværre se os slået 4-0 efter foursomes. Det blev desværre ikke meget bedre om eftermiddagen, hvor Janneke nåede længst da hun måtte se sig slået på hul 18 og vi andre blev besejret på hul 15 og 16.
Josephine Bertelsen & Stephanie Bertelsen Taber 6/4
Janneke Schiøler Andersen & Camilla Christensen Taber 4/3
Camilla Christensen   Taber 3/2
Janneke Schiøler Andersen  Taber 1/0
Josephine Bertelsen   Taber 4/3
Stephanie Bertelsen    Taber 3/2

MEDALJESPIL 2.-3. September i Stensballegaard (ved Horsens)
Nederlagt i Aalborg ændre ikke på at vi i sikker stil vandt vores pulje i elite divisionen og dermed har sikret os en plads i medaljespillet som spilles d. 2.-3. september i Stensballegaard Golf Club ved Horsens. Lørdag d. 2. september skal vi spille mod et stærkt hold fra Hillerød.