17441760
 

Elitedivisionen, Damer

Sidst opdateret 18. september 2018

Some description

Fredagen gik med prøvespil og lørdag morgen kl. 7.15 blev der tee’et op i foursomes mod Kokkedal om en plads i DM finalen søndag. 

Anne-Sophie Friis debuterede og satte sammen med Stephanie 2 sikre point på kontoen med en 3/2 sejr. I den anden foursome måtte Iben og Camilla se sig slået efter en meget tæt match der gik alle 18 huller. 
Til frokost med 2-2, var alt stadig åbent inden singlerne. I 4. singlen tabte Anne-Sophie 3/2, mens Camilla vandt 4/3 i 3. singlen og stillingen var derfor fortsat lige. Kokkedal kom først til de 6 point, da Iben tabte sin 2. single på hul 16. Stephanie skulle derfor vinde sin single for at fremtvinge et omspil. Nede med 1 efter hul 14, vandt hun både hul 15 og 17, og efter en flot par på hul 18, tog Stephanie sejren 1/0 og matchen endte 6-6. 
Billetten til finalen, skulle derfor afgøres i omspil på hul 1. Stephanie gik forrest og tog omspillet, men måtte desværre se sig slået af sin velspillende modstander fra Kokkedal. Meget skuffede, måtte vi derfor tage til takke med en plads i bronzekampen søndag efter en meget tæt match. 

Søndag var modstanderen Aalborg. I foursomes tabte Anne-Sophie og Stephanie 6/5, mens Iben og Camilla tabte 2/1. Det krævede derfor minimum 3 singler for at holde liv i håbet om bronzemedaljerne. Malene Meldgaard erstattede Anne-Sophie i 4. singlen, men Aalborg satte sig på denne match og vandt på hul 14. Iben sikrede en flot sejr på 6/5, mens Stephanie tabte 5/4 i 1. singlen. Camilla tabte til slut på hul 18 og matchen endte 10-2 i Aalborgs favør. 

Weekenden resulterede derfor i en ærgerlig 4. plads efter at vi var meget tætte på at tage en plads i finalen. 

Vi vil gerne sige tusind tak til alle der har støttet os gennem hele sæsonen, tak til Talal og til dem der tog turen til Scandinavian i weekenden. Vi vender stærkt tilbage i Elitedivisionen i næste sæson. 

Mange hilsner 
Elitedivisionsdamerne 

Se resultaterne