TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Sidste nyt

Hej Piger

Så nærmer sæsonstart sig. Vi glæder os til at se jer tirsdag d. 6. april og glæder os over, at mange allerede har tilmeldt sig under Tidsbestilling på Golfbox.
OBS ændring: Fra 13. april er der reserveret tider til LS Tirsdagsmatch fra kl. 14.00 – 15.37 under Klubturnering på Golfbox.. Tryk på Tilmelding og find det ønskede tidspunkt.

Da vi meget gerne vil byde nye medlemmer velkommen opfordres I til at invitere en veninde med til prøvespil.
Husk at indberette stableford point til Anne - anfaras@gmail.com.  Dette for at registrere vinderne, som kan ses på LS. Hjemmeside samt for at registrere point til Sidani Lady og gennemgående matcher.
Når man tilmelder sig på Klubturnering modtager man på spilledagen en mail med et nummer, hvor man meget nemt kan indtaste scores for hele holdet. Man kan også vælge at aflevere scorekortet på kontoret.

Pga. de ændrede handicapregler er mange steget i handicap, hvorfor vi foreløbig har sat handicapgrænsen således:
A-række til og med 24,4
B- række fra og med 24,5

Vi bibeholder præmier til månedsmatcher og reviderer løbende. Forsamlingsforbuddet varer vist lidt længere end vi havde forestillet os.

Vi ses på banen

Mange hilsner Bestyrelsen

                    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Info til LS 2021

Den 6. april starter en ny og solrig sæson i LS regi.

Grundet Corona er der tilmelding på Golfbox. Tilmelding er åben indtil tirsdag (spilledagen) kl. 12.00. Du modtager herefter en mail med et nummer og info om hvordan du efterfølgende skal registrere din score på Golfbox.

Derudover skal du sende info på mail fra dagen til Anne – anfaras@gmail.com , mailen skal indeholde: navn, medlemsnummer, brutto, netto, point, slag og puts,  det skal fremgå tydeligt, hvad der er hvad. Dette for at registrere point til ”Sidani Årets Lady” og til den gennemgående match.

Vi har desværre mistet en del sponsorer i år, derfor har vi besluttet, at der ikke er præmier i den periode, hvor vi ikke kan forsamles.

Vi har modtaget en fin menuplan fra Gastro 46, hvor retterne er til uændrede priser. Jonas vil i år gerne på forhånd vide, hvem der er til salat – dette for at mindske madspild og modvirke mangel på råvarer. VIGTIGT: Har man valgt salat, skal man vide, at det gælder hele sæsonen. Meld ind herom til Tove på SMS på 20672106.

Program i fuld længde ligger på LS’s  hjemmeside.

Et kort program med vigtig info og datoer ligger i trykt format i Proshoppen hos Talal.

Der kan nu bookes fra kl. 14.00 – 15.37. De sidste tider er forbeholdt dem, som er på arbejdsmarkedet.

Vi glæder os til at se jer alle sammen.