TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Senior Section VGC

HUSK AT BETALE KONTINGENT KR. 250 TIL REG. NR. 3618 KTO. NR. 3288675678

Sidste nyt om sæsonstarten den 12. april

Allerede nu vil vi orientere om en ændring i baneforløb og starttider i sæsonens første match på mandag.

Vi har i dag drøftet vejr- og banesituation med Bo Vaaben, som har haft dialog med chefgreenkeper Kristoffer og Marlene om mulighederne for at spille mandag som planlagt.

Vejrudsigter siger på nuværende tidspunkt nattefrost og næsten vindstille natten mellem søndag og mandag, hvorfor udsigterne til at kunne starte kl. 7 er små pga. rim/frost. Ligeledes er der svære udsigter i den nuværende vejrsituationen til at Skoven åbnes til på mandag.

Som bedste alternativ til at aflyse på mandag, og udsætte sæsonstarten en uge, er vi blevet enige med Sekretariatet om at turneringen ændres, således:

 • at alle starter på Sletten. 18-huller spiller så Sletten-Parken (alternativt Triobane), og 9 huller spiller Sletten.
 • 18 Huller starter kl. 9:00, og 9 huller starter kl. 10:30 umiddelbart efter sidste hold af 18-huller spillere.

Det betyder, at der nødvendigvis må laves nye starttider til alle. Marlene i Sekretariatet i er igang med at få denne kabale til at gå op bedst muligt, og så vil I høre nærmere.

Følg også selv med på GolfBox, hvor du kan se den nye starttid, hvis du trykker på ”Tilmelding”. Der kan du også afmelde og flytte til en anden ledig tid, hvis du ønsker det.

Vi beklager disse nødvendige ændringer, og beder om forståelse. Sekretariatet – Marlene – kan kontaktes, såfremt den nye tid er meget ubelejlig. Ligeledes bedes eventuelt afbud meddeles Marlene.

Vi kommer trods alt til at spille på mandag – og det er bare så dejligt at se, at der allerede på nuværende tidspunkt af ugen er tilmeldt flere end 50 seniorer. Det tegner godt for sæsonen.

Vi ses på mandag
Bestyrelsen

 

Opstart i Senior Section den 12. april.

Sæsonstarten bliver som forventet lidt andersledes end der står i programmet.

Her er hvordan det kommer til at foregå

                    

Igen i år får vi en sæsonstart med restriktioner, men heldigvis kan vi starte op som planlagt. Vi kan indtil videre ikke samles i restauranten, og der må kun være 2 personer (med mundbind) indenfor i klubhuset ad gangen. Til gengæld er forsamlingsloftet udendørs nu 50 personer. Men da golfbanen udgør et stort areal, er det tilladt at afvikle turneringer med flere end 50 deltagere, såfremt der på intet tidspunkt forsamles mere end 50 personer på et afgrænset område.

Derfor starter i år vi op med den almindelige Stableford turnering, hvor vi spiller henholdsvis 9 og 18 huller. Vi udsætter således Mexican Scramble turneringen indtil videre. I hører nærmere, når vi må arrangere fællesspisning, præmieoverrækkelse og igen spiller Mexican Scramble.

Fremgangsmåden bliver således:

 1. Du foretager indmeldelse i Senior Section i god tid inden den 12. april ved at indbetale kontingent kr. 250,- på konto 3618 -3288675678 og anføre navn og medlemsnummer.
 2. Du tilmelder dig turneringen således:
 3. Gå til GolfBox – Klubturneringer - Senior Section 9 eller 18 huller
 4. Find det baneforløb, du ønsker at spille.
 5. Vi spiller i hold á 4, så fyld så vidt mulig op.
 6. Tilmeld dig på det ledige spilletidspunkt, du ønsker at spille.
 7. Mød op mandag morgen i begrænset tid inden dit spilletidspunkt, og udskriv selv scorekort, hvor du også selv vælger tee-sted. Husk kun 2 personer i klubhuset ad gangen.
 8. Hvis du undtagelsesvis ikke er blevet tilmeldt via GolfBox, kan du skrive dig på en fremlagt liste over ”Eftertilmeldte”, og koble dig på en ledig tid.
 9. Gå ud til dit starthul og start op sammen med dine medspillere på det bestilte tidspunkt.
 10. Efter matchen skal scorekortene afleveres til Marlene i Sekretariatet gennem postsprækken ind til kontoret.
 11. Derefter registreres din score, og en præmieliste kan offentliggøres.
 12. Præmieoverrækkelser sker første gang vi har fællesspisning.

Samme fremgangsmåde anvendes de kommende uger, indtil der kommer ny information.

Der vil den 12. april være hjælp til rådighed ved fremmøde ved klubhuset – også hvis du ikke har fået dig tilmeldt på GolfBox eller betalt kontingent elektronisk. Hvis der inden da er spørgsmål, kommentarer eller brug for hjælp, kan tlf. 40643062 (Kjeld Egebo) kontaktes.

Bestyrelsen Senior Section.