TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

A-rækken

Også den sidste kamp gav en sejr, så alle 6 kampe vundet.

Det holdt dog hårdt mod Vejen igen – Jan måtte meget overraskende se sig slået klart, og det sker sjældent ( aldrig jo ) Taul havde et par bolde i ruffen uden at finde dem, men fik sig kæmpet tilbage og delte – Søren Sting Vuf Gade slog endnu engang samme spiller fra Vejen, og de 2 nederlag var hans eneste i turneringen – Kirsten Møller trådte til med kort varsel, og ydede fornem modstand, men måtte se sig tabt på sidste hul – I Foursome var det i denne uge Charlotte, som skulle hjælpe Capt. til sejr, og selvom hun var i 5 bunkers og max et par fairway, lykkedes det at vinde til sidst.. så en 6/5 sejr.

Resultater nedennævnt:
5/4 taber Jan Bertelsen
A/S med Christian Taul
2/1 Søren Vuffer Gade
1/0 taber Kirsten Møller
3/2 vinder Charlotte Holst/Peter Worsøe

Vi spiller 1/8 finale efter sommerferien.

------------------------------------------------------

Igen i år vinder vi vores række suverænt – vi spillede i Juelsminde og vandt igen.

Christian Taul havde som han selv sagde det ´været på træningslejr i Lübker Golf´ og han vandt sikkert – Niels Lysgaard var oppe mod deres unge talent, og tabte desværre til sidst – Søren Duffer Vuf Gade led sit første nederlag i år, da han knebent og med en dårlig putter tabte – Charlotte Holst fortsatte sin sejrsstime – Ligeledes fortsatte foursome sejrsstimen med en meget veloplagt Marianne – så en sikker 7/4 sejr.

Resultater som følger:
4/3 vinder Christian Taul
3/2 taber Niels Lysgaard
2/1 taber Søren Duffer Vuf Gade
3/2 vinder Charlotte Holst
6/5 vinder Marianne Linde/Peter Worsøe

Vi mangler Vejen hjemme på førstkommende mandag.

------------------------------------------------------

Endnu engang vandt vi stort, denne gang 10 – 1 hjemme mod Gyttegård, så vi er 99,9% sikre på at gå videre, inden de 2 sidste kampe – Endnu engang var vi ramt af afbud, Charlotte, Taul og undertegnede, var alle i Covid19 karantæne( ingen dog smittet ) da vi havde været på golftur sammen, hvor der i gruppen var en som blev smittet.

Søren ´Sting´ Gade var tilbage, og han spillede en rigtig fin sejr hjem – Niels Lysgaard var opsat på revanche fra sidst, og det tog han noget så eftertrykkeligt – Claus Møller var ude i en tæt match, og den sluttede meget passende lige – Jane Vaaben havde sagt ja til at hjælpe, og det klarede hun rigtig flot med en sikker sejr – Foursome med Marianne og Jan, var ude i en rigtig tæt kamp, og rutinen fornægtede sig ikke på sidste hul, og en kneben sejr blev resultatet.

Sejrs cifrene var:
3/1 vinder Søren Gade
8/7 vinder Niels Lysgaard
A/S med Claus Møller
3/2 vinder Jane Vaaben
1/0 vinder Marianne Linde og Jan Bertelsen

Vi spiller igen mandag d. 31.05.

------------------------------------------------------

Ubesejrede Gyttegård blev besejret stort med 9-2 ude, og vi er godt på vej mod puljesejren igen i år.

Charlotte viste endnu engang stor styrke i damesingle, mens de tilbagevendte Christian Taul og Jan Bertelsen fulgte flot op på weekendens imponerende resultater i 1 div. Senior – Niles Lysgaard kæmpede i Søren ´Vuffer´ Gades fravær med nogle kedelige ´shanks´ som desværre kostede sejren – I foursome lykkes det undertegnede, at slå i vandet på både hul 16 og 17, men vores momentum/held fortsatte, og vi vandt alligevel knebent.

Resultater var følgende:
2/1 vinder Christian Taul
5/3 vinder Jan Bertelsen
2/1 taber Niels Lysgaard
6/5 vinder Charlotte Holst
2/0 vinder Marianne Linde og Peter Worsøe

Vi spiller revanche match mod samme på førstkommende mandag.

------------------------------------------------------

Vores 2. kamp mod Juelsminde blev vundet sikkert med 9 – 2 på trods af afbud fra sidste uges 1 og 2 single Christian Taul og Jan Bertelsen pga. henholdsvis for lav hcp. og arbejde – det betød, at Søren Rookie Duffer Gade var rykket op som 1 single, og et par gamle kendinge fik ´comeback´ i form af Niels Lysgaard og Claus Christensen – Det var kun Claus som ikke vandt, da han kom rigtig dårlig fra start, og ikke kunne indhente det tabte på forni.

Resultater var følgende:
3/1 vinder Søren Gade
4/3 vinder Niels Lysgaard
4/3 taber Claus Christensen
5/3 vinder Charlotte Holst
3/2 vinder Marianne Linde og Peter Worsøe

 

Vi spiller på førstkommende mandag ude mod Gyttegaard, som også har vundet begge deres opgør.

--------------------------------------------------------------

Vi spillede vores første kamp i Vejen, på en bane, som desværre var langt fra optimal, deres greens var sandet og prikket med store huller, samt dårlige fairways.

De var i semifinalen sidste år, så selvom vi på papiret havde noget lavere hcp. vidste vi godt, at det ville blive svært.

Men alt gik op i en højere enhed, og vi vandt en igen på papiret ´sikker´ sejr på 11 – 0, men som man kan se nedennævnt på de enkelte resultater, holdt det hårdt.

2/1 vinder Christian Taul i 1 single

1/0 vinder Jan Bertelsen i 2 single

1/0 vinder Rookie Søren ´Duffer´ Gade i 3 single

2/1 vinder Charlotte Holst

3/2 vinder Marianne Linde og Peter Worsøe

 

Vi spiller hjemme næste mandag, mod vores evige modstander fra Juelsminde.